Bagage på vift

Publicerat: 2010-11-14 Kl: 22:45:36 | I kategori: Allmänt

Hej Sverige! Har kommit fram till Vasa! +1 timme här!

Det visade sig nu på kvällskvisten att jag hade tillgång till trådlöst internet på hotellrummet så då tänkte jag skriva några rader här!

Resan gick kanon, förutom att väskorna aldrig dök upp på bandet i Vasa. Vi stog och skämtade om att resväskorna säkert inte kommer dyka upp, och att vi skulle få åka till hotellet utan väskorna. Mycket riktigt!! Tydligen hade resväskorna blivit kvar i Helsingfors då vi mellanlandade där. Vi hade fått information om att väskorna skulle gå hela vägen! Men tydligen gjorde dem inte de. Vi ringde upp resebolaget Finnair som bekräftade att väskorna skulle ha följt oss hela vägen. Förmodligen blev det för tajt mellanlandning, vi hade bara 20 minuter på oss att byta plan, så där gick det nog snett med bagaget. Vi fick ett resekit med oss (hygienartiklar, tröja, stumpor osv)., så att vi skulle klara natten eftersom bagaget förmodligen skulle dröja. När vi hade ätit välkomstmiddagen här på hotellet så dök en taxi upp med väskorna. Så nu har vi dem igen! Tur det löste sig!!

Annars är allt kanon här! Hotellet är riktigt fräscht! Nu ska jag ta och krypa ner! Klockan ringer 06.45 imorgonbitti. Kl. 08.15 kör vi igång med introduktion av utbildningsprogrammet. Därefter är det föreläsningar i droger, självmord, sexualitet och övervikt. :) Jag hoppas på en stor och härlig frukostbuffé imorgobitti! Det är ju det som är charmen med hotell, hotellfrukosten! ;)

Hoppas att allt är bra med er där hemma! :) Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken otur med bagage på vift! Men vilken tur du fick tillbaka bagaget så snabbt!Här på MAVA har vi 5 överbeläggningar :-) Jisses vilken natt det har varit, nedräkning sker :-) bara 2 timmar kvar !! :-)

2010-11-16 @ 04:48:42
URL: http://sarasdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0