Fredagsmys!

Publicerat: 2010-03-20 Kl: 00:22:54 | I kategori: Allmänt
En fantastisk god middag tillsammans med min kära idag. Fredagsmys på hög nivå!! Det var länge sedan vi hade riktigt fredagsmys här hemma eftersom vi haft fullt upp med annat, som praktik, jobb, kalas osv. Det blev som sagt en god middag och en massa prat ikväll. Ikväll har vi bara varit!!

När vi var och handlade tidigare idag så fick vi med en skiva då vi köpte två OLW-påsar. Jag slog på den på vägen hem i bilen för att se vad det var för låtar! Gissa vilken låt som spelades i biltvätten på Frendo? "Det är fredagsmyyyys...." Haha

Magdalena och Petter kom hit förrut ikväll. Det var ett tag sedan vi sågs så det var roligt att träffas! :) Magdavännen har sökt jobb på ambulansen i sommar, och hon fick jobbet! Så himla roligt! :) Är jätte glad för din skull!!! :) ..och du kommer klara C-körkortet finfint!! :) Ikväll kollade vi på nya filmen Law abiding citizen och umgicks. Filmen var grym! Självklart smaskade vi massa gott också. Som alltid! ;) Nu har dem precis gått hem och vi ska snart krypa ner.

Imorgon blir det sovmorgon innan jag börjar jobba kl 14.00! :)

Trevlig helg på er alla! :)

Fina prylar från Jotex.se
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0