Bu eller bä?

Publicerat: 2010-06-01 Kl: 22:00:18 | I kategori: Allmänt
Jag prenumererar på flera olika tidningar och blir alltid lika glad när jag kollar posten och får se att jag fått en tidning i brevinkastet. Som idag, Varje tisdag får jag denna fantastiska skvallertidning... Haha! Ibland tänker jag att jag ska säga upp skiten, men det är bra lockande ändå.. Det är ändå lite underhållande att läsa om alla kändisars bekymmer! Men ibland undrar jag, vad är sant och vad är inte sant i tidningarna? Vilket fall, perfekt sängläsning ikväll!

Bästa läsningen är nog renoveringstidningarna jag prenumererar på.. Inspiration till tusen! Hade behövt ett hus eller något större så att jag kan få utföra mina ideér.. ;) Skulle jag göra alla planer jag har så skulle vår lägenhet vara som en julgran med noll gåyta! ;)


Nu blir det sängen.. och läsning!

Kommentarer
Postat av: Ida M

Ni har så himla fint hemma! =) Det skulle passa er utmärkt att ha hus eftersom ni båda är så duktiga! Pontus är ju sjukt duktig på allt som har med renovering och hushåll att göra Emelie! Ni är verkligen det perfekta paret!! =) Sugen på att ses något snart? Glömde berätta sist att jag fått ett jätte bra jobb erbjudande i Norge! =) Berättar mer när vi ses! Puss och hälsa!

2010-06-02 @ 16:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0