Borde pluggat mer..

Publicerat: 2010-06-03 Kl: 00:07:13 | I kategori: Allmänt
Det var meningen att vi skulle sitta och plugga hela dagen idag, men SÅ HAR DET INTE BLIVIT, pga andra tråkiga orsaker. Synd att det ska hända saker just nu innan vi har tenta, och när man måste fokusera på att plugga. Icke bra. Vi behövde iallafall få lite frisk luft vid lunchtid så vi tog en promenad till stan, åt en lunch med Bella på uteservering och sedan satte vi oss i solen och pluggade! Plugg i kanonvädret! Vi hann även med en liten sväng i gallerian, inte så populärt av P då han börjar bli less på att gå i affärer, men jag och Bella behövde tröstshoppa lite nu i tentaplugget. Jag kom hem med ett par svarta spetstights från Gina tricot som jag tänkte ha under klänningar!

Nu på kvällskvisten har vi haft tentapluggkväll här hemma med några klassisar! Superbra inför tentan som är på Fredag. Måste kämpa sista tiden nu. Snart sommarlov! :)

Imorgon är det sista dagen innan tentan, vilket betyder att vi måste sitta hela dagen. Ställer klockan på 08.00. Frukost och sedan plugg! Förhoppningsvis är det finväder så att man kan sitta ute på balkongen och plugga!

Sov gott! :)Kommentarer
Postat av: emelie

hehe tack :) har inte så bra fantasi dock så nästan allt blir ju lika dant ;P

2010-06-03 @ 17:20:22
URL: http://emeliebergstroem.blogg.se/
Postat av: Nikita- mamma till Albin

dom där köpte ja me idag, har dem vita sen tidigare, toppen till de mesta i sommar å BRA pris!!

2010-06-05 @ 21:28:24
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0