Änglagård 3

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 01:03:37 | I kategori: Allmänt
Vi har sprungit på Birsta hela kvällen. Julklappar har handlats och vi har jagat änglagård 1 & 2 som tokar. När klockan var 20.30 mötte vi upp mamma och Elin för ett litet brejk och matintag. Energin kom tillbaka, men vi insåg att vi behövde besöka stan för att köpa sista julklappen. Så imorgon fixar vi de!

Vi har köpt biljetter till Änglagård 3 premiären på Lördag. När P fick reda på att det var premiär på juldagen så bokade vi direkt. Juldagen brukar annars vara en dag som alla går ut på, men vi har faktiskt aldrig varit ut på juldagen. Vi har haft fest hemma hos oss på juldagen istället (inte förra året, då åkte vi till Thailand på juldagen!) Men tidigare år. I år kör vi på en "vit" jul och laddar för nyår istället. Då är vi bortbjuden till Johanna och Glenn! :) Vilket fall, vi har letat efter änglagård 1 & 2 i flera dagar, för att uppdatera oss innan biopremiären! Men SLUT överallt. Uthyrd på hemmakväll, trasig på videoteket, slut på Rocks, mediamarkt, elgiganten m.fl. Slut överallt. Men så när vi var inne på Akademibokhandeln idag för att kolla efter en julklapp så fann vi både 1an och 2an!! :) Snacka om flyt!

Vi har precis sett klart 1an och imorgon ser vi nästa! :)


Finns på Akademibokhandeln för 159 kr/ST.
Kommentarer
Postat av: ROBIN HOOD

Åh, jag älskar colin Nytleys filmer! Och älskar Helena Bergström, och henne får man ju typ på köpet när man kollar på hans filmer, haha! :p - vad tycker du om hans filmer?

2011-06-05 @ 01:11:27
URL: http://robinhoods.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0