Valborg

Publicerat: 2010-04-30 Kl: 16:40:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har en sjukling till pojkvän idag! Kanske nån cider kan hjälpa mot förkylningen? Bella är också sjuk, så vi var välkommen ändå! ;) Så nu åker bort till Emil och Isabelle och grillar! Är bamsehungrig och det ska bli super gott med grillat!

Hoppas ni också får en trevlig valborg!
Kram!

Rosa är fint! :)

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 20:33:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Fick en superfin bukett av Pappa, Ann-Marie och Tuvali idag! Det blev som en färgklick i vardagsrummet! :D Superfint! :)




Våra ljuslyktor från Design House är tänd och höjer mysfaktorn i vardagsrummet!

Balkongfix

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 17:49:32 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Idag har P suttit och förberett inför ett fotbollsmöte som han ska på ikväll. Det var meningen att vi skulle åka och köpa utemöbler efter att han skrivit ner allt, men hela dagen har gått åt till att fixa inför mötet så jag passade på att följa med Magdalena och Madde till Birsta istället. En cesarsallad på IKEA och sen blev det shopping till balkongen. Utemöbler, blommor och en trälåda att ha blommorna i. Trälådan m. blommorna ska stå på balkongen sedan! Nästa helg ska morfar & P bygga trall till balkongen. Jag har även beställt en "soffa" till balkongen. Det är roligt att pyssla och få fint. Min uppgift i det hela blir att beskriva hur soffan ska se ut samt sy kuddar.

Jag och svärmor har skickat efter lite tygprover, så syprojektet har faktiskt redan börjat.. ;)

Här är trälådan m. blommorna i! :)


Långledigt

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 22:34:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Redovisningen idag gick kanon! Jag brukar aldrig vara speciellt nervös inför redovisningar, men idag var jag extremt nervös innan. Jätte nervös! Men det släppte som tur var efter första meningen.. Jag fattar inte vad jag hade fått för mig eftersom jag var så nervös.  Men som sagt.. De gick kanon! :) Jag är jätte nyfiken på vad jag kommer få för betyg. Spännande!!

När jag kom hem från skolan hade P gjort mat. Den satt fint i magen och efter maten sprang jag ner till gymmet direkt för att gå på IndoorWalking som bara Helex har. Ego har ju inte det så jag har bara kunnat gå på det på Helex! :) Man blir helt slut efter 45 minter, super skönt efterråt. Efter passet mötte jag upp Viktoria för en promenad. Vi gick till Sidsjön och tog ett varv där. Jag är nu hemma och nyduschad. Har varit och handlat och ska bädda rent i sängen. P är och kollar på fotboll. Jag ska snart hämta honom när matchen är slut! :)

Imorgon ska vi besöka IKEA. Ska köpa utemöbler! På kvällskvisten kommer min pappa m. familj och hälsar på! :) P har som vanligt fotbollsträning, han tränar jääääääääääääääämt! Men han hinner vara hemma en stund då vi har besök iallafall! ;)

Vi har låååånghelg nu!! SKÖNT! :)

Fynd från Bangkok

Publicerat: 2010-04-28 Kl: 10:38:24 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Jag har fått kommentarer om klänningen/tunikan jag hade på mig i Lördags. Den är inte köpt här hemma, utan det är ett tjugokronors fynd från Bangkok! Jag har börjat tagit fram mer och mer av allt jag köpte där!

Snart (om nån månad) åker dessa gobitar fram också..

Måndag/Tisdag

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 23:36:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vi åkte som jojosar igår.. Blåbärstippen, timrå, hassela, stan, timrå, stan.. Ja, listan kan göras låång! Väldigt alerta om jag får säga det själv! ;) Det vart alltså en storstädning av förrådet igår. Gick igenom allt i förrådet och åkte på blåbärstippen och slängde massa saker, sen blev det hassela för att lämna av vårt jätte fina köksbord (som inte får plats i vårt nya kök). Vi tog även med oss duschväggen jag vann i våning & villa tävlingen eftersom både bordet och duschväggen tog för stor plats i förrådet. Nu är det rent, fräscht, ordning och reda i förrådet! :)

Idag har jag gått igenom alla skor och väskor jag haft i förrådet. Har tagit upp vår/sommarskor och tagit ner vinterskor. Även vinterjackorna åkte ner i förrådet.

Jag hittade ett recept i en tidning häromdagen på fläskfilé Tonnato. Det hördes väldigt gott så idag testade vi receptet. Tonnaton var riktigt smaskig till klyftpotatis och bea'sås! 8 av 10 poäng!

Ikväll har jag varit i Söråker och hälsat på och imorgon har jag skola (redovisning). Ska redovisa om patientsäkerhet/kvalitetssäkring. Har precis gjort klart referenslistan i power-point presentationen jag tänkte använda imorgon.. så nu är jag redo för morgondagen! :)

Bäst att man kryper ner nudå så man kommer upp i tid imorgon! :) Godnatt!

Bilder

Publicerat: 2010-04-26 Kl: 22:06:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Bilder från i lördags då vi firade Johanna! :)












Tussilago

Publicerat: 2010-04-25 Kl: 22:41:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har jag jobbat från morgon till kväll! :) Trivs så bra! Ser alltid fram emot att åka och jobba, känner aldrig motgångar!! :) Jag har världens bästa extrajobb!! När jag kom hem ikväll hade P fixat en ost och kexkväll! Nu har vi smällt i oss en massa gott och ska snart krypa ner! Imorgon ska vi städa förrådet! Vi har dragit lite på det i veckan! ;)

Hoppas det blir kanonväder i veckan! Allt känns så himla mycket trevligare nu när det är soligt och fint väder! :) Blir sprallig och glad! Har endast en skoldag denna vecka också, lyx!!!!!! :)


Tussilago- Bevis på att våren kommit! :)

Hejhå!

Publicerat: 2010-04-24 Kl: 15:05:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Nu åker vi ut till Timrå, sedan efter det blir det födelsedagsfirande! :)
Hejsvejs!

Lördag

Publicerat: 2010-04-24 Kl: 11:35:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ikväll ska vår vän Johanna firas! ;) Det blir dock väldigt lungt för både mig och P eftersom jag jobbar imorgonbitti och P har match! :) Ser fram emot kvällen, tror det kommer bli himlans trevligt! :)



Nu blir det en sväng på stan med Magda! :)

Nytt blandat med gammalt

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 15:20:44 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hemma från birsta, utan utemöbler.. Blir tokig, vi har varit runt överallt, men hittar inga passande. Antingen är borden för små eller så är borden för stora!!!! Vill börja göra fint på balkongen snart.. :)

Hittade en blomma som fick följa med hem idag! :) Jag fick en liknande av P när jag fyllde år men den (båda) dog efter några veckor. Jag vattnade sönder dem. Som ni förstår så har jag problem med det, brukar vara att man glömmer att vattna... Men här hemma är det tvärtom.

När vi kom hem från birsta borrade och skruvade P upp ett tidningsställ som jag målat vitt. Har haft det i förrådet ett tag, men nu åkte det upp i sovrummet! :)

Nytt blandat med gammalt! :)



















Just det..

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 00:03:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Kom på att jag skulle skriva om gårdagen! :) Igår fyllde P barndomskompis André 23 år så Viktoria (hans flickvän) hade bokat bord för 8 personer på All star. Det vart en överaskning för André att vi alla satt där och skulle gratulera honom. Vi åt god mat och såg både hockeyn och fotbollen! :) En fantastisk trevlig kväll! Tyvärr stängde dem tidigt (elva), men det var egentligen bra för vår del eftersom vi skulle upp tidigt imorse.. Men som ni läste så satt jag och letade artiklar halva natten.... ;)

Imorgon blir det först plugg och sen ska vi åka och kolla på utemöbler till balkongen! Vi har varit runt en del och kollat efter utemöbler men vår balkong är ganska avlång och smal så vi har inte hittat något lämligt ännu.. Håller tummarna för att vi hittar något imorgon! :) Helst skulle jag vilja ha en vit trä soffa på balkongen med massvis med blå/vita kuddar, men det kan jag nog glömma... :-S

Godnatt!

Kanoners

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 17:42:56 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Kom precis hem från en heldag i skolan! Nu är det individuella arbetet nästintill klart! Från att inte haft någon artikel till att vara nästintill klar med hela uppgiften! Bra kämpat tycker jag! Lite finslip imorgon, sen så är jag redo för redovisningen nästa onsdag. 

Nu ska jag ta det lungt ett tag innan det blir träning på Helex! :)

Äntligen!

Publicerat: 2010-04-22 Kl: 01:24:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Klockan är snart halv två på natten och jag ligger här i sängen och söker desperat efter artiklar.. Jag hittade precis den perfekta artikeln så nu kan jag sova med gott samvete! Ska vara på skolan imorgonbitti klockan tio. Pigg och allert!

Godnatt!

tre timmar åt skogen..

Publicerat: 2010-04-21 Kl: 15:45:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag blir tokig!! Har letat vetenskapliga artiklar på engelska i tre timmar nu på alla möjliga databaser OCH utan resultat! Jag hittar inget jag vill ha! Nu lägger jag ner det här och går och tränar istället. Ikväll ska vi bort. Berättar om det imorgon! :)

Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Grattis Johanna!

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 23:27:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag fyller min vän Johanna år! Stort grattis till dig! :)

Vid tolvtiden idag tog jag och P en promenad i totalt 1,20h. Kanonfint väder ute förutom att det tokblåste titt som tätt. Sen blev det plugg på eftermiddagen! Till middag blev det P hemmagjorda köttfärsbiffar! :) Muums! Jag gick på indoorwalking45 efter middagen och sedan åkte jag och umgicks med Bella på kvällskvisten! :)

Nu har jag precis gjort en cheesecake som jag ställt i frysen och stekt kycklingen till morgondagens lunch, kycklingsallad blir det!

Det har varit en kanondag förutom att jag varit väldigt pollenallergisk. Detta blåsväder gör att man har hela lägenheten med pollen snart! Grrr!

Nu blir det sängen.. Ska upp i tid imorgon, antingen blir det en pluggdag eller en städaförrådet-dag! Sov gott! :)

   
Förra året då vi firade Johannas 20 årsdag!! :)

Varsågod P, injicera mig!

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 11:26:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I fem års tid har jag nu fått kortisonsprutor utskrivna inför pollensäsongen. Anledningen till att jag brukar få dem utskrivna är för att jag är så förbannat pollenallergisk och efter att ha testat alla möjliga tabletter och ögondroppar i 12 år så fick det vara nog!

I år har jag inte tagit den. Jag kände av pollen i Åre då vi var där så vi åkte och hämtade ut kortisonsprutan på apoteket i fall att.. Men har inte tagit den! Nu känner jag av pollen dagligen här hemma och varje gång jag vaknar är jag täppt och näsan kliar!! Nyser gör jag hela tiden också... Försöker dra på att ta sprutan så långt som möjligt eftersom jag helst vill klara mig utan den. Men idag måste jag ta den!! Jag står inte ut, jag blir dunderallergisk bara jag kliver ut på balkongen eller utanför porten. Kortisonsprutan skall ges i en muskel och görs av distrikssköterskan på VC men nu i två år har jag tagit den hemma. Förra året gav mormor den som är sjuksköterska och iår ska Pontus ta den på mig. Det är en färdigfylld spruta och sprit har vi hemma så det är bara för köra! Jag blir så mycket bättre i allergin när jag tagit sprutan, men vissa dagar behöver jag ta prednisolon tabletter ändå..

Nu ska jag sluta sitta och tjata om det här och göra något vettigt! Men som ni förstår så hatar jag våren!

Brunch à la Vegas

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 20:48:44 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Som jag tidigare skrev så var vi på Brunch à la Vegas på Casiopeija igår. Vi åt som tokar allihopa och vi gick mätt och belåtna därifrån senare på eftermiddagen! :) Ceasarsalladen vart min favvo! Vi kommer garanterat gå dit fler gånger! :) Undra om det serveras olika saker varje gång? :) Hmm.. Gott var det iallafall! :)



Igår åkte vita Converse skorna fram också.. :)


Nu har jag precis kommit hem från Helex. Var på powerwalking45 och core30. Hade aldrig varit på powerwalkingpass innan så det vart en överaskning! Passet var sjuktjobbigt, men kommer gå på det fler gånger! Bra träning!!

Nu ska jag göra mig lite grönt citronté och sedan lägga mig framför Djurgården-HV71 matchen på tv'n! P borde komma hem från mötet snart också.. :)

Ny vecka..

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 13:13:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Måndag och ny vecka! 
 
Nu sitter nya sommardäcken på! Dem hade inte tid att sätta på däcken på Careta igår men dem hade ändå balanserat dem på fälgen så vi åkte ut till Timrå där P bytte däck! Efter det åkte vi ut till söråker, till mormor & morfar och farmor & farfar. Vi har hämtat hem cyklarna så nu kan vi tokcykla om vi så vill! ;)

Denna vecka ser ganska lugn ut faktiskt. Har en individuell uppgift som ska göras och som ska redovisas nästa vecka. Jag ska alltså hålla en redovisning på max 25 minuter om patientsäkerhet och kvalitetssäkring. Det finns ganska mycket om det så nu på förmiddagen har jag suttit och försökt fått ihop några kloka sidor om det. Tänkte forsätta imorgon! Nu ska vi ta premiärcyklingen och cykla bort till skolan. Har några böcker att hämta. Vi kanske cyklar till Sidsjön efter? Sedan ikväll blir det träning för min del. P ska iväg på ett möte sedan också.

I veckan ska vi storstäda förrådet. Vinterdäcken får inte plats där nu!! Det är proppat med en massa kartonger sedan flytten. Tre stora svarta sopsäckar med skor har jag också där... Blir som julafton när jag ska kolla igenom dem! ;)

Hoppas att ni får en toppenvecka ni med! :)

bil=dyyyyrt!

Publicerat: 2010-04-18 Kl: 11:00:07 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ihelgen har Careta jubileumfest med massa erbjudanden, både på bilar och annat. P har precis åkt ut till Timrå för att köpa nya sommardäck som nu kostar 1060 styck, istället för 1300kr/st. Vi är i behov av nya sommardäck så det var lika bra att slå till tyckte vi. Dessutom lämnar vi in bilen för 75kr och dem lägger på däcken och balanserar dem idag. OTROLIG tråkig utgift, men hellre åka säkert än att få vattenplaning och riskera livet.

Om en timme blir det en Brunch à la Vegas! Späännande! :)

På kvällskvisten ska vi åka tillbaka till Timrå, och sedan ut till Söråker för att hälsa på samt att hämta cyklarna! :)

En trevlig dag väntar!!

Lördag! :)

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 20:28:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Växlande väder idag. Snö, sol och regn! Idag har vi hunnit med rätt mycket faktiskt. Varit på Careta i Timrå, storstädat bilen invändigt samt tvättat och vaxat den utvändigt, varit på fotbollsmatch samt haft besök av mamma, linnéa och Maximilian. Och nu... är Isabelle och Emil på väg hit! :)

P hade träningsmatch på Norrporten Arena idag kl. 17. Mamma, Linnéa och Maximilian kom in till stan för att titta på matchen, sen följde dem med oss hem en stund! :)

Imorgon ska vi på Brunch à la Vegas på Casiopeija, Casinot med Isabelle, Emil & Johanna, Glenn! Det ska bli spännande, har bara hört bra om det! :)

Ikväll får vi se vad det blir, antingen blir det en hemma kväll eller så går vi ut och hittar på något! :) Har sagt det förr & säger det igen, underbart att ha gångavstånd till allt vad stan erbjuder!

Hejsvejs!





Torsdag

Publicerat: 2010-04-16 Kl: 00:05:54 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Hemma från en sen kvällspromis med Bella. Idag hade vi sista grupp- examinationsseminariumet och det gick bra! Nu är det bara en individuell uppgift kvar i den här kursen, sen startar POP-kursen. Det står för Pediatrik (spädbarns och barns hälsa och sjukdomar, Obstetrik (graviditet, förlossning osv..) samt Psykiatri. Jag tror det blir en super intressant kurs! :) Ser fram emot den!

Imorgon är vi lediga. Det ska bli fantastiskt skönt med sovmorgon! :)

Nu: Godnatt!

Hei igen

Publicerat: 2010-04-14 Kl: 23:31:47 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu kommer fjällbilderna! Som jag skrev så hade vi det kanonbra i fjällen. Mormor och morfar skämde bort oss ordentligt och supergod mat serverades varje dag! Känns som man gått upp flera kilo efter veckan och helgen! :)
Jag och P åkte skoter som galningar och hade det underbart i kanonvädret! Morfar och P klev upp tidigt varje morgon för att fånga morgonfisken, dock utan resultat. Men jag fick en röding i torsdags, tyvärr var den lika stor som en makrill men de gör inget.. Jag blev glad ändå! :D Pontus tyckte det var psykiskt jobbigt att jag fick fisk och inte han. Hihi! ;)

                  

Dags att pysa till duschen nu. Imorgon kl 8.30 är det dags för det sista grupp- examinationsseminariumet! Bäst att vara pigg dårå.. Godnatt!

Hej igen

Publicerat: 2010-04-11 Kl: 16:49:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hemma från underbara dagar i Åre. Igår åkte jag raka vägen till jobbet från fjälls. Har nu precis kommit hem från långpasset och vi ska bara få oss något i magen innan vi ska åka ut till Timrå igen. Ikväll blir det en lugn filmkväll på Böleängen! :) Imorgon är det dags att ta tag i den andra grupp- examinationsuppgiften! Uuh, känner mig inte alls motiverad.. Vill ha sommarlov nu!!! Men det är bara att kämpa på....

Bilder kommer från våra fantastiska dagar i stugan! :)

Imorgon bär det av mot..

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 23:20:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
ÅRE! :)

Väskorna är nu packade och imorgon är vi redo för att möta fjällvärlden. Det ska bli underbart att komma från Sundsvall några dagar och bara vara. Min mormor och morfar är redan i stugan och enligt dem var det kanonväder idag. Vi håller tummarna att veckan forsätter så.. :)



Grattis till er!

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 12:37:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår när jag vaknade och kollade på mobilen hade jag fått ett mms av Natalie. Vad var det för bild tror ni? Jo, en urgullig liten tös som var nykläckt!

Ett stort grattis till er! :)

bebis7_1152734872.jpg image by jenniebackman

Första uppgiften godkänd

Publicerat: 2010-04-06 Kl: 12:24:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har haft examination på grupparbetet på morgonkvisten och vi är nu godkända på moment ett. Det återstår att se vad det blir för betyg på grupparbetet. Efter examinationsseminariumet tog vi en lunch alla tre. Lunchen satt fint i magen och snart ska jag ta en promenad till Butik Anneli, tänkte bara kolla lite! ;)

Imorgon blir det Åre! :)









Tiden går fort..

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 22:50:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag är det precis fem år sedan min lillebror Maximilian föddes!
Det känns väldigt konstigt eftersom det inte alls var länge sedan jag och P satt på sängkanten och snusade på den underbara bäbisdoften. Helt otroligt vad tiden gått fort! Nu är han en riktig storkille helt plötsligt! :) Idag är det också 3 år sedan jag tog bilkörkortet! :) 4 April är alltså en bra dag!

Har jobbat ett långpass sedan igår, varit på Birsta och varit på kalas idag! :) Har även varit och hälsat på min farmor och farfar nu på kvällskvisten efter kalaset! :)

Imorgon blir det att sitta med ett grupparbete som handlar om organisationsteorier som ska redovisas på tisdag. P har match mitt på dagen på Norrporten imorgon, så tänkte försöka hinna se den också! :) Kommer nog gå galant att hinna med allt.. om allt går som planerat, förstås! ;)

Godnatt!

     

Här har Maximilian på sig kläderna som Pontus hade varit och köpt i födelsepresent som han fick dagen efter han kommit hem från BB! :D På kortet är han nån månad gammal! :)

En kanoners kväll

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 23:47:36 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Vi har haft en kanon dag,kväll tillsammans med mina nära och kära!! :) Jätte god mat och kanontrevligt har det varit! :)

Det blev inte så många bilder men bjuder på de få jag knäppte! :)


Min fina Mamma! :)


   

Bild ett: Fina påskpresenter från mormor & morfar, mamma m. familj, farmor & farfar och faster & kusiner! ;-)
Bild två: Påskpresent från mig och P! :-)
Bild tre: Goda bakelser!

Godnaaatt!

Glad påsk!

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 13:36:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Behöver er hjälp..

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 19:28:11 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Jag och P fick två stora ugnsformar i märket Lecreuset i julklapp för två år sedan.. Är jätte nöjd med dem och nu är jag sugen på dessa små vita ugnsformar i samma märke som man kan servera varm efterrätt i.
Set med 2 runda ramekiner


..Men idag när vi var på butiken Rummet fick jag syn på dessa..

Dem här är betydligt billigare och kanske till och med finare? :) Hm...

Vad tycker ni?

Skärtorsdagen

Publicerat: 2010-04-01 Kl: 18:31:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Birsta och stan med P idag!
Vi båda kom hem med lite smått och gott! :)


Igår köpte jag en tunika från H&M's garden kollektion. Jag blev dunder förtjust i den direkt, men den känns VÄLDIGT stor. Jag vet inte om den åker tillbaka eller inte. Har inte bestämt mig än! Jag funderar på om jag kanske kan sy in den. Den skulle vara såå fin till våren och sommaren! :)



Just nu sitter Pontus och Petter och spelar Fifa10 här hemma. Ikväll medan P har träning ska jag umgås med Issa en stund innan hon åker till stockholmoo!

Imorgon är vi bjuden på påskmiddag hos min familj m. hela släkten! :) Det blir kanoners! :)

Sen blir det jobb resten av helgen för min del! :)
Ett trevligt 24timmars! :)

RSS 2.0