Kl. 22.00

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 22:02:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
..dags att åka hem från skolan nu tio på kvällen kanske?
kom hit 08.15 imorse så det kanske är dags att åka hem och sova en sväng innan man ska tillbaka imorgonbitti 08.30 igen, heldag väntas även då!

Godkväll!

Flitigt!

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 18:16:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Klockan är över 18.00 på kvällskvisten & jag sitter fortfarande kvar i skolans bibliotek och pluggar. Magdalena cyklade hem för ett litet tag sedan & jag tänkte sitta i två, tre timmar till. Dock inte i Bibblan eftersom de stänger om en timma. Tänkte förflytta mig till ett annat rum där det sitter fler i från klassen och pluggar. Har precis varit och ätit lite utemat med grabbarna som också sitter och pluggar i en datasal!

Bäst att återgå till plugget igen om det ska bli något gjort ikväll!
Ha en forsatt trevlig kväll! :)


..Känner mig likvärdig.. eller? ;) NE, inte än på ett tag!! ;S

Torsdag

Publicerat: 2009-09-24 Kl: 18:10:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
..dagarna bara flyger förbi nu. Man åker till skolan då det är halvmörkt ute och man kommer hem då det börjar bli mörkt igen. Man hinner inte så mycket mer än skola just nu. Vilket fall, bara en dag kvar till helg. Det ska bli underbart! Under under bart.

Jag ska umgås. Äta på resturang. Gå på Basket. Se idolrepris. Jobba 13h. Åka på IKEA. Gå på bio. Mysa. :)

Så ser min helg ut. Unnnderbart med helg ska det bli!

Tisdag

Publicerat: 2009-09-22 Kl: 11:17:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Sitter i gästrummet med bärbara datorn i famnen hos mormor & morfar. Mormor har nyss gjort lite fika, så nu är jag nyfikad & ska sätta igång med plugget igen. Pontus jobbar idag så jag ska åka och hämta honom i Nacksta då han slutar. Sen ska vi sätta oss & plugga ännu mer. Snart är det dags för läkemedelsberäkningstenta & det måste såklart pluggas en del till den.

Nä.. nu ska jag forsätta plugga lite innan jag ska åka från Söråker! Ha en bra dag allihopa! :)

Flykt

Publicerat: 2009-09-20 Kl: 13:15:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Dagarna går & jag har nu fått bättre ordning på livet känns det som. Jag har dock inte gjort något speciellt, utan det känns som att vårt liv börjar rulla vidare igen helt enkelt. Eftersom allt hände så snabbt så har vi inte hunnit refekterat så mycket utan det har kommit nu efter flytten. Jag har varit i Söråker hos mormor & morfar hela helgen. Jag har blivit ordentligt bortskämd & haft det mysigt tillsammans med dem. Igårkväll efter att jag hälsat på farmor och farfar var jag hos mamma & henke också! Helt plötsligt har jag så nära till alla släktingar eftersom alla bor på samma ställe! :) Pyste ner under täcket i mitt rum hos mormor och morfar vid ett-tiden igen & tog en sovmorgon till halv elva idag. Min kropp behövde det! Har ju som sagt knappt hunnit sovit i veckan. P har match idag men den var så tidig att jag faktiskt skippade den. Desutom skulle inte P spela eftersom han fick rött kort förra matchen. Sånt som händer.. Men man ska passa sig för att rätta dommaren på planen.. ;)

Idag är jag bjuden på middag hos pontus föräldrar. Pontus pappa har fyllt år i veckan så han ska vi gratta idag! :) Sen kryper vi ner där ikväll på gästrummet & imorgon väntas föreläsningar igen..

Lägenhetsvisningar ska vi också hinna med!
Vi har hittat några intressanta lägenheter som vi ska kolla på!
2:or och 3:or! :)

Hmm..

Publicerat: 2009-09-18 Kl: 23:53:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
De är mycket som har hänt den sista tiden. Vår lägenhet har drabbats av en fuktskada & på engång beslutade vi oss för att flytta. Fanns inget snack om saken eftersom jag drabbades av en allergichock (ni som känner mig vet ju hur lätt jag reagerar på saker) men den här gången strök andningen med. Ni kanske förstår bättre om jag säger att det var som att jag satt en banan i halsen och inte kunde andas. PANIK! Vi båda är så fruktansvärt less just nu att vi inte finner några ord.. Less less less! Vår vecka har gått åt till att flytta, föreläsningar, flytta, föreläsningar, flytta, föreläsningar, flytta, städa. Vill tacka alla kära vänner & våra familjer som hjälpt oss denna vecka med flytten! Ni är guld värda! Tack också till övrig släkt som bevarar våra möbler just nu. :) Nu letar vi vidare.. Så hör av er om ni vet någon som ska sälja en 2:a eller 3:a! :)

Tack åter igen!
Ni är guld värda! :)


Veckans sista dag!

Publicerat: 2009-09-13 Kl: 20:09:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Ljustorp vann med 11-0 idag mot Alnö. Ingen dålig siffra. Tänk och vara målvakt & släppa in så många mål. Stackarn, inte för att de är hans fel utan de är ju hela lagets fel. Men det skulle inte vara kul att släppa in 11 mål iallafall.. Vilket fall, Grattis Ljustorp! :)

Nu har vi precis suttit och gått igenom föreläsningsmaterial. Man vet lixom inte vart man ska börja riktigt, men nu har vi börjat & ska forsätta i veckan.. :)

Håller på att tvätta hela min garderob nu! Ska byta garderob till en större vi har här hemma & som jag får plats mer kläder i eftersom att jag inte får plats med alla kläder i två garderober + en byrå som jag har nu. Har blivit att min resväska har fått varit garderob ett tag eftersom jag hela tiden köper nya kläder och de får inte plats mer i min "gamla" garderob. Men nu ska det fixas. Är kul att gå igenom alla kläderna då man tvättar. Då ser man vad man verkligen vill ha kvar och ej. Vissa kläder har jag inte använt på över 1-2 år... 6 ½ stora blåa ikea kassar vart de till tvättis iallafall! & då är alla mina kläder, inget av P's! Blir jobbigt att stryka & fixa allt sedan.. Jag kanske får hjälp om jag har tur!;) Får ta lite ikväll & sedan resten imorgon.. :)

Nu ska vi åka & veckohandla! :)
Hejsvejs!




Sovmorgon

Publicerat: 2009-09-13 Kl: 11:19:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Långpasset på jobbet gick bra igår! :) Igår efter att jag slutat jobba hämtade jag upp P & sen åkte vi ut till Söråker igen. Sedan blev det en spontan utgång med några vänner på kvällskvisten! :)

En helt okej utgång! :)
Jag & P beställde taxi hem vid halv två & kom hem 3 minuter senare! :) Perfekt eftersom det var så kallt inatt. Framförallt för den som hade kjol på sig! ;)

Vaknade vid halv elva idag så det vart en ordentlig sovmorgon . Det behövdes tror jag! :)
Ska äta lite frukost, kasta in en tvätt i maskinen och sedan har Pontus match som jag ska följa med & kolla på. Det brukar jag ju alltid göra! :) Tror jag missat max tre matcher på säsongen & då har jag jobbat! :) Ni förstår ju vilket fan jag är! Haha!

Strålande sol idag. Härligt!

Två bilder fick jag med mig hos Mamma & Henke igår.. :)
Pontus i matsalen & köket i bakgrunden.


Fredag

Publicerat: 2009-09-11 Kl: 11:48:13 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
..dags att göra sig klar & åka till jobbet strax.
P har precis cyklat till skolan och ska på middag hos min familj i Söråker sedan! :) Själv jobbar jag tills imorgon eftermiddag. Ser fram emot att träffa alla igen! Jag har längtat! :)

Igår var vi och hälsade på i huset. Som jag skrev igår så antog jag att Mamma redan börjat med inredningen och försökt fått allt på sin plats. Mycket riktigt, huuuur fint som helst hade dem redan fått till det. Nästan så att jag måste smyknäppa något kort till er så att ni förstår vad jag pratar om! ;)

Nu borde jag göra mig klar!
Trevlig helg på er allihopa! :)

10 September

Publicerat: 2009-09-10 Kl: 16:22:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag har vi haft föreläsningar i Cancer & Cytostatika samt Blodsjukdomar. Intressanta ämnen, men mycket att plugga in.. (åter igen!)

Idag fyller min faster år! :) Stort grattis till henne! :) Ikväll efter Pontus träning ska vi åka & gratta henne! :) Ska bli jätte roligt eftersom det var ett tag sedan vi hälsade på. Därefter ska vi åka och hälsa på min familj. De håller på att flytta för fullt. De har flyttat från radhus till hus & skall sova första natten i huset idag. Ska bli kul att se hur fint de fått till det. Känner jag mamma rätt så är allt på sin plats redan ikväll! ;) Var och kollade i huset för 2 veckor sedan & det är sjukt fint! Nyrenoverat från topp till tå:) Jag är både avensjuk och glad för er skull! :)

Nu ska vi äta lite innan P ska åka iväg till Ljustorp på träning. Sedan ska jag dra mig ner mot EGO och träna lite.

Imorgon har vi inga föreläsningar.
Jag jobbar från 13.00 imorgon till kl. 15.00 på Lördag. Ska bli roligt eftersom det var 2 veckor sedan jag jobbade sist! :) I helgen har vi inte planerat något speciellt, mer än att Pontus har match på Söndageftermiddag då! :)

Ha en trevlig kväll på er! :)
Kram!

Malta - Sverige

Publicerat: 2009-09-09 Kl: 21:07:09 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
16 platser bokade på Olearys ikväll för att se Malta-Sverige! Otroligt dålig match var det. Sverige var fruktansvärt dålig, helt enkelt SÄMST. Det pinsama är väll att Sveriges spelare får sjuka löner medan Maltas spelare inte får någon lön för spelet & har jobb på sidan om fotbollen. Jag kan tycka att Sverige borde vunnit med mer eftersom de ska vara ett betydligt bättre lag. Vilket fall så blev det ju vinst iallafall! :) ..och maten var också god! :)

Nu blir det Idol & sedan sängen. 
Imorgon har vi föreläsningar heldag igen. Intressanta ämnen som tur är! :)

Hej på er! :)

 









Årets idol..

Publicerat: 2009-09-08 Kl: 16:51:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hemma efter en sväng på stan! :)
Hade bara en föreläsning på förmiddagen idag, det visade sig att läraren vi skulle ha på eftermiddagen var sjuk. Det kändes bra eftersom eget plugg behövdes hinnas med idag. Åt lunch på skolan & sedan åkte vi hem och satt och pluggade i två timmar. Sedan åkte vi alla tre (jag, pontus & magda) på stan. Tittade lite i affärer & tog en fika på Charm! Taack hjärtat för det! :) Nu har vi kommit hem från stan. Jag köpte inget men P köpte flera klädesplagg på Carlings. Och proteinpulver. Magda köpte också lite småsaker! :)

Vet ni vad det är på tv ikväll? ..IDOL!

Nu blir det att cykla ner på EGO och träna först och främst! :)

Min vecka

Publicerat: 2009-09-07 Kl: 22:26:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Fick bli Birsta i 2 timmar & plugg resten av kvällen!
Underbart såhär efteråt! Duktigt! :)

Föreläsningar i veckan:
Måndag: Farmakologi
Tisdag: Tumörlära & Hudsjukdomar
Onsdag: Lungsjukdomar & Farmakologi
Torsdag: Cancer och cytostatika & Blodsjukdomar

Fredag: Inga föreläsningar. Jobbar mellan Fredag-Lördag, ett 24h pass! :)

Så ser min vecka ut på skol & jobbfronten! :)

Självklart ska mycket annat också tryckas in mellan varje dag. Det ska bland annat tränas, kollas på fotboll, bastas & pluggas! :) och myyyycket mer hade jag tänkt... :)

Nu blir det lite fika innan vi pyser till kojs.
Godnatt på er! :)

Min Måndag

Publicerat: 2009-09-07 Kl: 17:24:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Händelserika dag..
Började morgonen med att bli stoppad i en alkoholkontroll. Gissa vem som stod där och vinkade in mig? Joo, Petter!! ;) Haha! Vad är oddsen att jag ska bli stoppad av just honom klockan 8.25 på morgonen? Stressad, stressad, stressad, stressad vart jag när jag fick syn på "de blåa männen". När jag såg att det var Petter började jag skratta istället! ;P Kändes så overkligt eftersom jag hade skämtat om det igårkväll! ;) Och ingen rattfylla fick han sätta på mig heller eftersom det var negativt! ;) Tur det!! :P Hos frisören gick det bra. Vart jätte nöjd. Kommer garanterat gå till samma frisör fler gånger! :) Vi la i lite fler röda nyanser i håret & sen klippte hon av en bit av kalufsen. Kom hem lagomt till Pontus uppstigning, åt en frunch & sedan cyklade vi bort till skolan. Började inte förän 13.15 idag. :) Farmakologi stod på schemat och det var rätt intressant men jag satt mest & hade ångest. Det är verkligen hur mycket som helst vi måste kunna inom ALLT...

Nu har vi kommit hem & nyss ätit lasagne. Vi ska snart åka ut på Birsta. Ska köpa en till födelsedagspresent & sedan ikväll får vi se vad som händer... :) P & P ska iväg och spela Badminton ikväll tror jag. Igårkväll var alla fyra iväg på Pontus jobb och spelade. Jätte roligt var det!! :)

Som ni märker så drar jag mig för att sätta mig ner och plugga..
Önskar jag kunde lägga över plugget på någon annan och ändå klara tentan! :)

Ska sätta mig och göra ett veckoschema senare ikväll som ni ska få se ikväll! :)
BuhäääÄä!!

Söndag

Publicerat: 2009-09-06 Kl: 23:31:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ni har väll inte glömt att läsa Sundsvalls Tidning idag? Min vän Sanna delar med sig av sitt liv i tidningen & i bloggen! Reportage om sin cancertid och allt som hör till det. Tycker det är såå starkt av henne att hon delar med sig av det!! :)

Reportaget:
http://st.nu/start/njurunda/1.1332784

Vill ni läsa hennes blogg kan ni trycka här:
http://sannassanna.blogg.se/


Bäst att jag pyser till sängen nudå! Skall vara hos frissan 08.30 imorgonbitti och hade inte tänkt sitta halvsovandes där! ;) Ville bara göra er uppmärksam om ett intressant reportage om Sannavännen!! :)

KRAM!

Ica-Birsta-Fotboll

Publicerat: 2009-09-06 Kl: 12:47:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nu ska jag ge mig iväg. Fick sms om att jag har ett paket att hämta ut på Ica nu på morgonen. Antar att det bara är ena boken och att den andra kommer imorgon eller på Tisdag. Håller tummarna för det iallafall! :) Tänkte stanna på Birsta en snabbis också. Ska handla en present! :) Pontus åkte till samlingen med Johan så nu kan jag ta bilen själv till matchen och komma precis till avspark! :) Perfekt!

Bilder

Publicerat: 2009-09-06 Kl: 11:14:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Lördagskvällen var hur rolig som helst. Vi var först hos Magda & Petter. Hade lite lekar och så. Super trevligt. Vid halv tolv drog vi vidare till studentkåren. Dansade hela kvällen lång där nere. Vid 01.30 gick jag och Magda på Mc Donalds, Pontus & Petter hämtade oss där sedan. :)

Vaknade tidigt imorse. Kunde inte sova längre. Idag har P match så snart ska vi göra oss klar & åka. Funderar på hur man ska klä sig ifall man ska sitta still i 90 minuter. Solen lyser ute men det är bara 13 grader ute. Nu märker man att sommaren är förbi på riktigt! :/

Bjuder på lite bilder från gårdagen! :)



,




Lördagkväll

Publicerat: 2009-09-05 Kl: 18:14:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
P har åkt på fotboll med Petter och jag ska precis springa ner till Magdalena. Vad tror ni jag märkte då jag skulle sätta på mig strumpbyxorna strax innan P skulle åka? Jo hål i tån. Så fick snabba oss iväg och köpa nya på Ica, när jag kommer hem och ska sätta på mig dem så är de huuur mörka som helst. Äh, nu ska jag ge mig iväg ändå. Tar med mig dem i väskan ifall jag skulle ångra mig under kvällens gång! ;)

Haätt bra!

Lördag

Publicerat: 2009-09-05 Kl: 15:09:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag är P på tränarutbildning hela dagen. Själv har jag tagit en promenad på 1 ½ timma & nu ska jag sätta mig ner med lite plugg innan jag ska börja med middagen tänkte jag. Tänkte repetera lite om EKG, PVK & infusioner. Idag får det bli kycklingfilé, bulgur & egengjord kall sås till! Mums! :) Ikväll blir det fest! :D

Tjejkväll

Publicerat: 2009-09-05 Kl: 11:22:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vart en härlig tjejkväll igår! Jätte kul att uppdatera sig lite och få träffas! :) Måste givetvis göras om snart igen! :) Tack åter igen för en härlig kväll brudar! :)


Carro, Natalie, Viktoria & Sanna! :)


Vi tre! :)


Snygg blivande tvåbarns morsa! ;)


Våran kämpe, Sanna!! :)


Snyggingar som hugger in! ;)






Är inte Viktoria snygg så säg! ;)

Gemenskap

Publicerat: 2009-09-04 Kl: 17:51:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Mötte upp Magdalena & Petter som också var ute i Birsta idag! :)
Bjuder på en bild på våra kära grannar! ;)



Nu ger vi oss iväg på lite te hos Magdalena & Petter. Sedan får jag skjus vidare ner till middagen av min käraste.

Vad var det jag sa, underbara fredag! :)



Birsta nästa..

Publicerat: 2009-09-04 Kl: 11:57:30 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Nu ska jag och P ta en sväng till Birsta. Efter det åker vi ut till Timrå en sväng!
Äta en god lunch tänkte vi också göra någonstans! Vilken häärlig fredag det kommer bli..

Ikväll blir det middag med några tjejer från min gamla klass som sagt! :)
Hääärliga Fredag!!

Långhelg!

Publicerat: 2009-09-03 Kl: 21:55:41 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Idag har jag varit allert. Det måste vara det rätta ordet idag!
Har precis bokat in en dejt med gamla klassisar imorgonkväll klockan 19.00. Skall ut och äta och ha trevligt. Ska bli jätte roligt eftersom det var jätte länge sedan jag träffade vissa av dem! :) Något jag verkligen ser fram emot.

Föresten har jag helg nu! Ledig från föreläsningar imorgon! :)
Jag har en händelserik helg framför mig! :) De gillar jag!

Nä, nu ska jag läsa Sundsvalls Tidning som jag aldrig hinner läsa på morgonen. På morgonen sover jag hellre 10 minuter längre istället för att kliva upp och läsa tidningen på morgonen. Jag brukar spara den tills att jag ska gå och lägga mig & läsa den i sängen. Men nu ska jag lägga mig i divanen & uppdatera mig om vad som händer, hänt i Sundsvall den sista tiden. Vanilj té på det så är allt kanon! 

Hejsvejs!







Ego om 6 minuter!

Publicerat: 2009-09-03 Kl: 17:37:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Räknar på att jag ska befinna mig på Ego om sex minuter.
Ska byta om. löpskorna skall på. låsa upp låset på cykeln. rulla ca 400 meter. Framme på EGO! Blir både core och bodypump idag! :) Har träningsvärk i ryggen från gårdagens träning så jag tänkte ta det någolunda lungt idag! :)

Vet ni vad som väntar efter passet då? Uppför! Det bästa av allt! ;)

Badminton på Pontus jobb blir det på kvällskvisten är det tänkt.

Bäst att sticka iväg nudå! :) Hej på er!

Pluggomani borde vara rätt ord snart..

Publicerat: 2009-09-02 Kl: 11:59:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Två dagar har gått i skolan & det rullar på för fullt. Igår hade vi först föreläsning i Reumatiska sjukdomar på förmiddagen & EKG på eftermiddagen. Intressant att äntligen få börja läsa om de olika sjukdomarna, osv.

Detta ska präglas in tids nog
Reumatologi, Neurologi, Cirkulationen- samt EKG, Blodsjukdomar, Leversjukdomar, Njursjukdomar, Diabetes, Lungsjukdomar, Endokrinologi, Mag/Tarm sjukdomar, Farmakologi, Kirurgi, Ortopedi, Onkologi, Urologi, Antestesi, Pre- Postop. vård, Opersationssjukvård, Gyn- endokrinologi, Gynekologi, Transplantation, Hudsjukdomar, Akut omhändertagande, PVK, Infusioner, Klinisk fysiologi, Bränn- Kylskador, Vätskebalans & syrabas, Chock, Nutrition, Läkemedelshantering, Öron- näsa & hals sjukdomar samt Geriatrik. Vad tycker ni? Ser det ut som att vi har lite att fördjupa oss i?

Många upplever den här kursen som en av de jobbigaste på hela utbildningen. Men har också hört att folk tycker den samtidigt är väldigt rolig & intressant. Det är mycket som behövas pluggas in & det är mycket man ska kunna! :) Kursen är uppdelad. En skriftlig tentamen skrivs i Läkemedelsberäkning, En skriftlig tentamen i Medicinsk Vetenskap (största tentan på 10 hp) om alla möjliga sjukdomar och åkommor. Sist men inte minst ska vi ha ett examinationssemiunarium då vi ska kunna: Diabetes, Njurmedicin, Gynekologi, Mag & Tarm (Medicinska & Kirurgiska åkommor), Pre- och postoperativ vård, Anestesi, Vätskebalans, Syra-Basbalans, Chock samt Akut omhändertagande.

Ja, ni förstår säkert att det är en tung kurs samtidigt som det är väldigt intressant! :)

Idag ska jag möta upp Johanna, Issa & Petra.
Det ska bli roligt. Vi ska hitta något smarrigt ställe att äta middag på.
Men först ska jag hålla tummarna att våra böcker kommer idag så att jag kan cykla och hämta ut dem på eftermiddagen. Nu bär det av till tvätten. P har precis åkt och jobbat. Jobbar till 21. Tjohej på er!


RSS 2.0