Sommarvärme

Publicerat: 2009-05-28 Kl: 23:49:36 | I kategori: Allmänt
Nu börjar sommarvärmen komma så nu mår jag toppen. det är dock lite påfrestande att det ska vara varmt och soligt ute då vi sitter och tentaplugga. alla bänkar ute på skolan var upptagna idag så vi fick sitta i det svala biblioteket. vilket fall, tentaplugget känns bra. vi har inte tentan förän om 1 vecka så nu tänkte vi fördjupa oss lite mer i allt. annars flyter allt på bra. var ute och sprang i ljustorp medan P hade träning ikväll. konstaterade ganska snabbt att springa mot motvind är ingen höjdare. var helt slut efter 30 minuter löpning. så det fick bli en promenix tillbaka. Underbart väder var det iallafall!

Just det. P hade match igår (dem vann igen) och efter när vi satt i bilen på väg hem ringde Dagbladet som nästan ringer efter varje match.

Idag då vi läste tidningen (Dagbladet) så hade tidningen överdrivit sjukt mycket och jag blev jätte irriterad, medan P bara skrattade åt idioterna. De är ju sjukt hur de kan överdriva och skriva helt andra meningar än vad folk säger. 

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon ska vi ut på Birsta på förmiddagen och sen ska vi sitta och plugga. Kvällen blir lugn. Vi tänkte grilla och så! :) Mysigt!

  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0