Sömn

Publicerat: 2009-07-19 Kl: 14:16:29 | I kategori: Allmänt

Jobbat natt inatt och har sovit lite på förmiddagen tillsammans med Pontus som också jobbat natt, han jobbar dock vaken natt medan jag har sovande jour. Han ligger fortfarande och sover och ville inte bli väckt före klockan fem idag. Han har jobbat flera nätter nu + att han har en natt kvar att jobba. När han vaknar ska vi ta en promis! :) Nu tänkte jag åka bort till affären i Nacksta och se om det finns några goda melonsorter där. Vi har blivit besatt av Melon. Alla sorters. Mumma!

Föresten, träffade en kompis häromdagen som har fått diagnosen narkolepsi, jag blev fundersam över sjukdomen då hon berättade om den. Fattar inte att den existerar! Hon är i stort behov av att sova och ifall hon går på stan med sin sambo eller vän är hon tvungen att sätta sig på en bänk och luta sig mot sambon/vän för att sova ett tag. Hon behöver sova i 5-10 minuter för att sedan forsätta gå en stund.. Detta behöver hon göra regelbundet. Vilken fruktansvärt jobbig sjukdom, att vara ständigt trött & behöva sova i omgångar dagtid.

Läste lite på internet om den neurologiska sjukdomen..  "En person med narkolepsi kan riskera att somna när som helst.." Vad fruktansvärt!

NU: Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0