ingen storvinst och ingen förlust!

Publicerat: 2009-02-08 Kl: 17:02:26 | I kategori: Allmänt
lite om helgen! :)

i fredags var vi ju som sagt på casino. och som ni allra flesta vet så skulle inte stället gå runt om alla vann stora summor, men vi båda gick hem 500kr rikare än vad vi kom dit med. det var väldigt maffigt direkt då vi kom gående in mot alla spel! det var som att komma in i ja, hur ska jag förklara? de var en konstig känsla! spel överallt. något som jag aldrig upplevt förrut. jätte mycket lampor överallt som blinkade alla möjliga färger och spelautomater överallt. folk sprang åt höger och vänster och bytte maskiner hela tiden. vi strosade först runt, pontus visade mig lite och försökte förklara reglerna där nere, men sen gick vi upp, och där var vi hela kväll! det var jätte mycket folk och det var verkligen jätte trevligt. vi vann, vann, vann och förlorade och då tog vi båda beslutet att åka hem. nöjd och belåten, ingen storvinst, men inte heller någon förlust. något som man också märkte av var att många var besatt i spel. framförallt på roulette, då kunde folk kasta in fem tusen  och ibland mer och vilja dubbla vinsten, vilket vissa gjorde, men många förlorade också. antingen är det jag som är onormal eller normal, skulle aldrig i hela mitt liv satsa fem tusen på detta!! 50% chans att vinna och 50% att förlora. helt ärligt så tror jag att ingen har råd att förlora 5.000! de gäller att spela för det man har råd att förlora! jag är snål och håller mig till hundralappar, då kan jag ju faktiskt spela fler gånger än en gång också ifall jag skulle förlora! ;) vilket fall som helst så var det en jätte trevlig kväll! :)

på lördagen(igår) åkte jag iväg och jobbade ett 24h pass! de är såå kul att jobba! jag stormtrivs på jobbet och längtar tills jag ska åka och jobba varje gång jag jobbar! Älskar att jobba med barn!!! :) Desutom har jag världens bästa arbetskamrater!!! :)

nu har jag precis kommit hem, skottade av bilen i 30 minuter innan jag kunde börja åka hemöver och väglaget var inte det bästa vill jag lova. körde 70km/h på motorvägen. de är verkligen snökaos i sundsvall idag! pontus har gjort jätte fint här hemma och nu inväntar vi gäster! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0