Fjärde advent

Publicerat: 2009-12-21 Kl: 01:45:17 | I kategori: Allmänt





Igår hade vi främmande av Mormor, morfar, mamma, henke och maximilian mitt på dagen. Det var trevligt att dem kom förbi och fick se hur vi fått till det eftersom dem bara varit hit då vi var mitt i renoveringen! :) Kan tänka mig att det var en stor förändring sedan dem var här sist, då var golvet borsta och tapeterna revs för fullt.

Idag har vi haft främmande av min faster Anna, mina kusiner Alva och Elias och farmor! Jätte trevligt! :)

Sen vid sextiden kom André och Victoria på julmiddag. Det var mysigt! 



Vi har fått jätte fina presenter och P har fått perfekta födelsedagspresenter! Han har fått presentkort, pengar och lite annat smått och gott! :)

Tack tack underbara ni! :) Tänke lägga in bilder på presenterna! :)

 
Andre och Victoria passade på att sponsra Röda korset så här vid jul när de köpte dem här ljusstakarna! :) Dem är verkligen jätte fina dessa ljushållare! :)


Anna m. familj hade med sig Räven raskar över isen.. ;)


Den här fina tomten kommer från julmarknaden jämtli i Östersund. Den är gjord av Henrik Bjurström, en jätte duktig kille som tillverkar otroligt fina tomtar trots handikappet han har. Den tackar jag mormor och morfar för! :)


Har fått ett jätte fint överkast av farmor och farfar! :)

Tack allihopa för en trevlig helg! :)

Imorgon ska vi upp tidigt och utföra ärenden. P jobbar kväll (9.45-21) både tis och ons så vi tänkte få undan allt imorgon. Han har en julklapp kvar att köpa.. och sen är det fler saker vi behöver köpa inför resan.. b la Solskyddsfaktor (50+), värktabletter, pocketböcker.. och sen ska vi på specialistläkarhuset och vaccinera oss på kvällskvisten. För ni vet väll att Twinrix har tagit slut här i länet på alla apotek?..... Gävle är dem som ligger närmast och som har twinrix hemma! Så det får bli privatklinik istället helt enkelt... :)

Nu blir det nattinatt!
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0