Arlanda!

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 14:03:22 | I kategori: Resor
Tågresan gick finfint. Inget fulväder idag, MEN fruktansvärt mycket folk på tåget. Trodde inte det skulle vara så fullt som det verkligen var! :)

Flyget går inte förän kl 18.25. Men det känns skönt att vara här i tid, må gott och bara vara innan vi åker. hade velat shoppat loss på Taxfreen, men jag får nog stå över det. Har vi tur kanske vi kommer anlända på taxfreegången när vi återvänder hit på arlanda om 3 veckor! :) Jag börjar få lite småpanik inför flygresan också. Men man kan ändå inte påverka något så jag får försöka känna lugnet! När vi checkat in här 2 ½ timme innan planet går så hade P tänkt bjuda på middag här. Hörde något om Olearys! ;) Gotttttt! :) (Olearys har JAG, ISSA ..Pontus, Emil fina minnen från!) haha!

Föresten.. Läste på packningstips internet att man borde halvera packningen då man packat klart. Så det tog jag efter!  En klänning och några få underkläder är allt jag har med mig i kläväg. Vägde väskorna innan vi åkte imorse. Min väska väger 4,3 kg. Skulle vilja säga att det är alla krämer och lite annat smått och gott som väger! :) Pontus väska väger 2,3 kg! Ja.. Detta har aldrig tidigare hänt mig. JAG brukar ha med mig så fruktansvärt mycket grejer, dem som åkt med mig förstår vad jag pratar om!! Det är sickt.

Hade tänkt att lägga in några bilder men tydligen finns det inget usb-uttag som fungerar. Det finns USB på skärmen men det går inte att trycka fram mappen med bilderna!

Hoppas att ni har det bra och att ni får en härlig jul. Jag kommer sakna alla nära och kära!!
Kommer uppdatera lite titt som tätt. Har lovat många det, så bäst jag håller det! ;)

Kram på er!
Kommentarer
Postat av: stina och mårtenbäbis

ha en underbar resa nu vännen och NJUT!!!

2009-12-25 @ 21:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0