spått mig!

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 20:41:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag har jag bara haft en riktigt skön dag. ja, faktiskt!! inte pluggat någonting än!! tvättat, varit på KTC, fikat och gått på stan med sara och sen åkte vi och spådde oss är vad jag gjort. nyligen hemkommen från sallyhill där vi spådde oss! det var faktiskt helt overkligt. det är märkligt att de kan se sånt där. hon såg jätte mycket som nyligen hänt, vad som kommer hända, mina känslor osv. det första hon sa: "får en kändsla av att det rinner i ögonen och snuva när du är hos folk med katter, men jag har ingen katt som tur är"! HUR VISSTE HON ATT JAG VAR ALLERGISK?! ja, vilket fall som helst fick jag reda på VÄLDIGT mycket på en timma. hon använde sig av fyra olika metoder för att spå. kort, hand, ring, tekopp och "mot vägg". Det var både intressant samtidigt som det var helt sjukt. fattar mig inte på sånt där. har mycket roligt att se fram emot enligt henne iallafall och jag har väldigt tur i spel just NU så imorgon ska jag köpa en trisslott!! ;)

imorgon ska vi tjejer ut! ska bli jätte kul! fast jag vet inte vart  vi ska vara före eller vart vi ska äta innan. tar allt som de kommer ja, lika bra de! ;P jag är så laddad för den här utgången! ska bli superkul!! :)

nu ska jag plugga lite innan jag ska göra lite kvällsfika.
pontus ska iväg på bio 00.07 inatt, ska se nya bondfilmen och jag ska nog sova för jag är jätte trött!

Ovanlig nyhet! ;)

Publicerat: 2008-10-29 Kl: 18:42:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
har inget roligt att skriva i bloggen idag, men det har jag ju inte haft på superlänge! :P allt handlar ju bara om skola.. skola..plugg och plugg.. men vilket fall som helst!! idag har jag enbart pluggat (OVANLIGT, jag vet!), och ätit har jag också hunnit med.. men inget annat. då jag går från datorn ser jag bara text.. ;P snacka om att vara helt inne i det man gör. har suttit på skolan sedan halv tio imorse till nu! har hunnit varit ute i birsta också och kopierat massa papper hos sarah medan pontus var och handlade mat! :) så nu är det bara att börja råplugga på allt vi suttit och nött och fått ihop i två veckors tid. nu blir det en promis och sen ska jag se på tv. och pluggpaus till imorgon! imorgon ska jag ju på KTC och träna blodtryck och puls. sen ska jag SPÅ mig med sarah på kvällskvisten! ska bli intressant att se vad spådamen säger.... :P har aldrig gjort det förrut!

  

Men!

Publicerat: 2008-10-28 Kl: 19:17:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
ja.. här köper man en relativ ny bil och TROR att man ska slippa alla dyra kostander med att bilen ska gå sönder. men.. just nu mår inte våran bil någe bra kan jag säga. bilen ska in på volvo/renault på måndag för att se vad det är med "miljötrycket" eller vad det nu heter..? varför ska miljön vara så viktig på en bil? :S en bil är ju rena miljöboven! jaja.. bara hålla i plånboken och se glad ut! pengarna lär ryka! men får hoppas att det inte blir allt för dyrt och att det bara är en slang eller nått som åkt ur..bara kontrollen går ju på 1250kr så de lär bli svindyrt om de är något "fel"! har vi tur kommer garantin komma in i bilden! vore kung, då får det kosta precis vad de vill! håller tummarna för att bara behöva betala kontrollen och inte resten, de vore ju lyx!!

jaja, idag var det föreläsning och på eftermiddagen satt vi i bibblan och skrev klart sammanfattningen om Nervsystemet. nu ska snart jag och sandra ut och springa runt sidjön! sen väntas plugg igen, matspjälkningen ska nötas in!
 

Klarade tentan!!!! :)

Publicerat: 2008-10-27 Kl: 22:49:48 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer

Jag är så glad!! Idag fick jag och pontus reda på att vi hade klarat vår livs första tenta. känns bra att "bara glömma" och gå vidare.. :) nästa tenta är om ca 1 ½ vecka och det känns otroligt tufft, men de är bara att ge gärnet! nu ska vi fika lite innan sängen väntar. har föreläsning om matspjälkningen imorgon, hela dagen.. känns tungt men ändå bra så att man kan börja plugga på allt efter det... har ju rätt många kapitel om allt möjligt som måste pluggas in. på torsdag ska min grupp vara uppe på sjukhuset, på KTC och träna blodtryck och puls. ingen match, men bra repetition! ;P

godkväll på er!

 =godkänd!
puuuuuh!

flygande..

Publicerat: 2008-10-27 Kl: 12:17:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag blev det ingen bra start på dagen.
imorse vid kvart i sju åkte pontus iväg och tränade igen. när han kom hem vid åtta kröp han ner igen och ställde frågan till mig:  "Har du ställt klockan så vi inte sover över"? ja hade tydligen jag sagt. vaknade kvart över tio, kollade på klockan och ropar rakt ut! det tog tre minut tills pontus var i bilen. jag hade inte en chans att hinna med. han hade seminarium som började halv elva och jag har mitt seminarium halv tre. så egentligen skulle jag ha suttit på skolan nu och pluggat. men en dålig start på dagen blev det och nu har jag inte gjort någon nytta alls!! nu blir det att äta lunch när pontus kommer hem och sen ska vi åka och hämta ut hans nya mobil. ..och min kommer om cirka 1 vecka! :D till lunch idag tänkte jag att det får bli lygande jacob. åt de ihelgen på jobbet och Mmmmmm vad gott de var så jag måste bara göra iordning det! :)

så ser min dag ut.. än så länge.
sen blir det skola och sen är det plugg som gäller!

helgen var föresten väldigt lyckad. i fredags blev det lungt med en massa plugg :/ och i lördags jobbade jag heldag och sen åkte jag på tjejkväll hos johanna! :)

byebye

min dag

Publicerat: 2008-10-24 Kl: 22:35:55 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
idag blev det yttligare shopping för min del. plugg hela dagen och på kvällskvisten blev det shopping! jag har hittat stövlar idag,två par faktiskt! kanoners! blev en liten handling på ica maxi också. blev lite smarriga saker till kvällen. p har förfest här ikväll, och jag försöker få lite plugg gjord, samtidigt som jag ser idol. så ser min kväll ut, rolig va?.. imorgon är det jobb från 8-20 och sen väntas tjejkväll hos johanna! :) nästa helg väntas också utgång med tjejerna.. :)

 
  
två par stövlar,hårfärg, kroppskräm, två trosor, hudsalva och tre tidningsskriftsamlare eller vad de kallas ;)

min shoppingdag!

Publicerat: 2008-10-23 Kl: 21:02:31 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
idag blev det en ordentlig sovmorgon. pinsamt att säga hur länge så det är lika bra att inte skriva nått om det. hade iallafall ångest av att jag sovit bort bra många timmar på förmiddagen. vilket fall som helst så blev det två timmars plugg innan vi tog oss ner till stan. där strosade vi mellan gatorna och pontus shoppade loss som bara den. jag köpte enbart en lampa på ljuspunkten. och vi åt en god middag ute idag, Mmmums! och sen vart det birsta. där mötte jag upp mamma och maximilian och pontus åkte på timrå matchen. gjorde lite fynd, tre klänningar, hårprodukter, Vantar, tjocka strumpbyxor och örhängen! men INGA stövlar...

    
(föresten, ISSA! lervaxet ska utgå från sortimentet! tänkte på emil, påminn han om det! så att han köpa nu innan de tar slut överallt!! ;) )

sen fick jag ett brev idag, som jag hade glömt att jag skulle få! jag var med i en undersökning på glamour.se och fick som tack en mascara från ACO. perfekt att testa då min andra mascara är slut, som jag fick nyss av issa!! :)




nu väntas plugg...

kvällspaus!

Publicerat: 2008-10-22 Kl: 22:01:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
nu har vi nyss tagit en paus mitt i plugget! hemmagjord sub, med salami, rökt skinka, ost, gurka, isbergssallad, vitlöksdressing och feta ost! Mums! nu ska jag försöka dra mig igenom nervsystemet för sista gången för idag. satt på skolan 4 timmar efter våran föreläsning idag+ att det har blivit en hel del plugg hemma också. så nu är jag riktigt LESS på det här...



imorgon är det hemmastudier. förtjänar att sova ut imorgon, så det ska jag allt göra!
sen måste vi på en lampaffär och köpa en krok till ljuskronan i vardagsrummet så vi kan sätta upp den. lär bli en sväng till birsta också på kvällskvisten, är ute efter ett par skinnstövlar! men hittade dessa Skinnstövlar på Ellos för ynka 450kronor (ord.895kr) nu ikväll. ett fynd för att vara äkta skinn. funderar starkt på att beställa hem dem. har en rabattkod som gör att jag får 50% på valfri vara! men tänker ta en sväng först så jag inte hittar några andra då jag beställt dessa från ellos.
Zooma
 

mitt liv består just nu av..

Publicerat: 2008-10-21 Kl: 23:53:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
hu! det är superduper mycket som ska pluggas in nu! jag har gjort upp ett schema som jag tänkte försöka följa, dvs ett fullspäckat schema med plugg. har tenta om cirka tre veckor och måste se till att börja plugga i tid! ikväll har vi pluggat tre timmar så nu har vi kommit igång lite smått iallafall. vi ska ha tenta på: Nervsystemet (de är stort som tusan!), Sinnena(rätt lite, bara 30 sidor), Endokringa systemet, 30 sidor till... Temperaturreglering (super liten del, 10 sidor i boken, men ändå jobbig förståss), Cirkulationssystemet (rätt stort det också, 70 sidor ska pluggas in där), Respirationssystemet (Andas lungt,... 20 sidor till!), Matspjälkningssystemet (glöm inte äta då du pluggar... bara 60 sidor TILL.), Urinvägssystemet (glöm inte att dricka och kissa... 30 sidor till....) och sist men inte minst.. Klinisk kemi, dvs blodet på några tiotal sidor!

nu kanske ni förstår att det är tufft att vara student! jäkligt tufft! mycket som ska in på så kort tid! bluäää!

nu ska jag äta en macka med älgstek på, sen väntas sängen!
föreläsning tidigt imorgonbitti om urinvägssystemet!


ha det underbart!
Godnatt!

CSN kan kasta sig i väggen!

Publicerat: 2008-10-19 Kl: 13:41:47 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
i fredags efter examinationsseminariumet  (som vi klarade) åkte vi till stugan för att bara känna lugnet och mysa! trodde jag ja, pontus tycker ju alltid om att fixa och jobba, så han höll på med veden istortsätt hela tiden. förutom då vi fiskade, hade tvkväll osv.  så vi gjorde både nytta och kände lugnet kan man säga! på lördags eftermiddag åkte vi hem, jag gjorde mig klar för jobbet, har jobbat natt inatt och ska tillbaka på jobbet ikväll och jobba en enkel natt, då ska jag direkt till skolan! :) Perfekt för en student med jobb med andra ord och framförallt nu när jag satt upp mitt bidrag från csn.

nu har jag alltså sagt upp bidraget från csn för nu ska jag klara mig helt utan skit csn!  har snart uppnått inkomsten x2 som man får uppnå om man vill ha bidrag! helt sjukt att de inte uppmuntrar eleverna.. de räknar inkomsten från de man tjänar från 1juli till 31 december! vem uppnår inte 58 000 (före skatt) på den långa tiden då man jobbar regelbundet och framförallt om man jobbar 100% över sommaren? och VEM VILL INTE HA PENGAR, fattig student är ingen hitt direkt, framförallt inte då man har utgifter! :)

nu ska vi sätta på vinterdäcken på bilen!
sen ska vi plugga matte och sen ska jag och p fotograferas!
..och sen ska jag åka och jobba igen! :D
 
och sen är det skola imorgonbitti till 16! :)

hade alla rätt och benjamin hjälper oss ikväll!

Publicerat: 2008-10-16 Kl: 18:47:19 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
nu är det första seminariet över och ack så skönt det känns! det var faktiskt riktigt svårt men klarade alla frågor, så godkänd blev jag iallafall! nu sitter vi och läser på om rörelseorganen som vi ska ha seminarium på imorgon. alla latinska namn på benen ska in och musklerna ska sitta då vi går och lägger oss ikväll. nu ska vi plugga lite till innan vi sen ska åka upp till sjukhuset, till pontus mamma på operation, där ska vi plugga in vart alla ben sitter och hur benen fungerar. skelettetstatyn benjamin hjälper oss ikväll!

nu ska jag dra mig tillbaka till plugget!
imorgon ska vi pusta ut och åka till stugan!
ska bli underbart sköönt!



:)

Publicerat: 2008-10-15 Kl: 22:22:35 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
tack för kommentaren i förra inlägget! skönt att höra att det inte är så farligt som man kanske tror det är med examinationsseminarium! :) skulle ju vara rätt pinsamt att inte kunna svara på frågorna som jag kommer få! idag har jag repetera min sammanfattning om cellen, vävnader och huden på 20 dataskrivna sidor! det är mycket som jag inte kan men samtidigt, kräver hon att vi ska kunna 60sidor i boken som är i A4 format utantill? jag har utgått från målen och förhoppningsvis räcker det! vi får allt se imorgon! annars då.. ikväll har jag och p varit ute på en riktig långpromis och när vi kom hem blev det en kopp varmchoklad med grädde framför oskyldigt dömd på tvn! :)

nu ska jag plocka lite här hemma innan det är dags att sova!
imorgon väntas en tidig uppstigning!

bjuder på lite bilder från förra vintern.. från min mapp på ponus dator!




julafton och min födelsedag

P fyller år om ungefär 1 månad, har ni några tips på en rolig, fin present? :)

plugg som vanligt!

Publicerat: 2008-10-13 Kl: 21:18:46 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
helgen har varit full av jobb! det har varit skönt att inte behöva tänka på skolan ihelgen måste jag säga och det är alltid kul att jobba tycker jag. jag längtar varje gång! nu kanske ni tycker jag är konstig? men jag har världens bästa jobb! jag trivs så bra med alla barn och all personal!! :) igår då jag slutade hämtade jag upp pontus som jobbat en vecka på SCAs stopp! så nu är han redo för skolan igen! idag har det varit en pluggdag! men först tog vi oss en välbehövlig sovmorgon! sen har vi suttit och pluggat hela dagen. nu på kvällskvisten tog vi en promis ner till stan där vi satt oss på waynes med andra från klassen och pluggade lite till. där träffade jag också min gamla klasskompis maria som jag inte träffat på flera år! jätte roligt! :) nu är vi hemma igen och ska forsätta "förhöra varandra". PERFEKT att vara två måste jag säga eftersom vi kan då hjälpa varandra!! imorgon har vi först en föreläsning om Endokrinologi och sen tentagenomgång från förra tentan vi hade. sen händer det väl inte så mycket mer den dagen, lite till plugg kanske.. men nu blir det en fikapaus innan vi forsätter pluggningen.. :)

tråkigt inlägg men detta är det jag gör nu för tiden. nämnligen pluggar dag in och dag ut!
Examinationsseminariumen på torsdag och fredag och allt känns bara så omöjligt!
blää!

föresten LENA! snygga kort jag har på kameran! korten blir perfekt på planschen som jag ska göra till helgen! ;) :D

living i konkurs? och våran tragiska resa som slutade underbart! :)

Publicerat: 2008-10-10 Kl: 17:29:25 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
som ni kanske läst tidigare i min blogg så har jag berättat att vi fått presentkort på living in sweden då och då. sist var ju nu i förlovningspresent. vi har sparat alla presentkort från förra julen så vi har presentkort på flera hundra över tusenlappen. som ni kanske förstått så har living gått i konkurs nu, varken presentkort eller tillgodokvitton får användas. Här sitter vi med flera presentkort som vi inte kommer få använda! när jag såg annonsen i tidningen för tre dagar sedan ringde jag upp advokatbyrån som har "tagit över" living nu. jag har nu skrivit ett A4 långt mejl om att det är så tragiskt att det inte är sant. Jag menar, folk i våran närhet har betalat in på living så vi sen kan välja det vi vill ha själv och vi har valt att spara presentkorten för att kunna köpa en "stor sak"!! jag blir så förbannad så det finns inga ord för det men förhoppningsvis får vi kanske igen lite av presentkorten iallafall.. ni som känner mig vet ju att jag kan prata för mig.. som tillexempel när vi var i alanya kom vi på världens fulaste +++ hotell som vi hade bokat in oss på ett halvår före, det slutade med att jag hotade med reklammationsnämnden och vi fick stanna kvar en vecka till och bo på ett all inklusive + 2500 kronor tillbaka! bara en vecka för en person gick på 7000 på det all inklusive hotellet! vi fick alltså en till vecka i alanya värd 14000 samt 2500 kronor då vi kom hem! det gäller att kunna stå upp som sagt och prata för sig.. jag var så fruktansvärt arg denna gång att jag bara skrek och grinade och var så fruktansvärt förbannad på resebolaget. och pontus skämdes som en dåre! ;) haha! ja.. vi har mycket "roligt" i våran ryggsäck som man bara skrattar åt nu efter! HOTELLET VAR SÅ ÄCKLIGT och vi bytte rum 3 gånger under den veckan! tyvärr har jag ingen bild på min dator på hotellet.. men P har på sin, så jag kan lägga upp det för er någon dag framöver.. fyf-n alltså! vecka nummer två var däremot UNDERBAR!!!!!  och vi passade oss för att visa oss i närheten av det gamla hotellet, eftersom de trodde att vi hade åkt flygit hem! hahana! ;)  nu har vi ju fått lite erfarenheter på alla resor vi varit på iallfall!! :)

nog om det. jag är skit förbannat på det här som handlar om living! jag blir irriterad fort någon nämner LIVING! men...

vilket fall som helst så var jag och pontus och valde ut massa fina saker på living i förrgår som vi fått av pontus föräldrar! :) perfekt med utförsäljning! tusen taack! :):):)

tänkte lägga upp lite bilder på sakerna.
har dock inte kunnat knäppt kort på den bauta ljuskronan som vi fick, den vi ska ha i vardagsrummet. får knäppa ett kort på den då vi satt upp den helt enkelt! :)

   


nu ska jag invänta bella,  vi göra oss klara här hemma hos mig och sen ska vi ut och äta! =)

djupinlärning eller ytinlärning?

Publicerat: 2008-10-09 Kl: 17:21:16 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer

...vi slutade skolan 15.00 idag men jag sitter fortfarande här i bibblan för att få någonting gjort! Vi har grymt mycket nu! Hela skelettet ska in i min hjärna, både det svenska ordet + latinska ordet. som ni kanske vet är vårt skelett uppbyggt av drygt 200 ben?! sen gäller det också att kunna musklerna vi har i kroppen.. och för att inte glömma celler, vävnader och huden! detta ska också pluggas in på en vecka! EN VECKA för allt detta har vi på oss?!?! Vi började med allt det här i måndags! egentligen borde jag känna av paniken, men jag orkar faktiskt inte. vi har examinationsseminarium på både torsdag och fredag. gäller bara att man klarar det så man slipper få frågor på tentan som vi ska ha om 3 veckor! jag får helt enkelt ta en sak i taget! imorgon blir det plugg hela dagen innan helgen kommer och då har jag inget planerat än. utgång säger stina, så de lutar nog åt de! ;)

m. intercostalis externa- ytter revbensmuskler. den kanske ni kan?




.. men inte jag!
än!

brunch!

Publicerat: 2008-10-05 Kl: 23:18:36 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

igår var det en av de roligaste utgångarna på länge! :) skulle kunna chansa på att vi var mellan 20-25 stycken här hemma först innan vi drog ner till kåren och svenssons! det var verkligen en lyckad utgång och jag hade super roligt!! :) taxin hämtade upp  mig och p vid kvart över fyra på max, så imorse blev det en ordentlig sovmorgon! :) idag har vi bara tagit det lungt hela dagen! rätt skönt det också ibland. till middag blev det pontus hemmagjorda köttfärsbiffar! Riktigt smaskens!! :) imorgon är det skola som gäller igen, och nytt tema! Anatomi och Fysologi! kommer nog bli intressant! :) Pontus ska jobba på stoppet på SCA, östrand den här veckan. han missar tre föreläsningar men det är sånt man får ta ibland! vem säger nej till en veckas jobb som ger nästan en månadslön?!  för engångs skull får jag hjälpa honom med skolan! ;) ta papper och berätta vad som hänt och skett på föreläsningarna! :) förra temat var det ju han som fick ha föreläsningar för mig, (även fast jag var på skolans föreläsningar) ;) hihi! iveckan har jag inte planerat något speciellt mer än att jag ska ut och äta med jobbet på tisdag, och det ska bli jätte kul! :)

har ni sett vilka fina brunch set jag köpt idag?
jag slog till på fyra stycken på en och samma gång! 
var lika bra det tyckte jag! :)


 

tack allihopa!!! :)

Publicerat: 2008-10-04 Kl: 19:00:33 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
nu hade jag tänkt att bjuda på lite bilder på alla fina förlovningspresenter vi fått! allt är inte med på bilderna som bland annat två presentkort till på living! :) tack allihopa för jätte fina presenter!
      

bjuder också på en bild på våran lägenhet!
det ni ser här är en bit av köket, mellanhallen med toalett osv, vardagsrummet och ytterdörr (entren)! sovrummet är typ åtta meter bakom mig! :)



nu blir det att ladda batterierna för en utgång!
yeäas! petra och jag ska ut och dansa ikväll är det tänkt! :D
men först är det förfest hemma hos oss som gäller..

min livs första tenta!

Publicerat: 2008-10-03 Kl: 23:42:42 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

idag har jag haft min värsta skrivar-kramp i armen någonsin!

min livs första tentan är nu avklarad! så nu kan jag koppla av.. men det är ändå ganska svårt att göra det då man diskuterar kring tentan. det bästa skulle vara om man fick veta om man klarade den eller måste börja plugga igen, på samma sak till en omtenta! jag hoppas verkligen jag slipper det, tyckte att jag fick mycket skrivit på tentan. satt från två till kvart över fem så något vettigt måste jag ju ha skrivit. jaja!

pontus satt inte kvar lika länge som mig utan han åkte hem medan jag skrev klart och hämtade mig sen.. och när han kommer och hämtar mig frågar han mig hur det gått, då svarade jag att de gick skapligt iallafall, och att jag skrev 15 sidor. då såg han chokad ut och var bekymrad över att han "bara" hade skrivit 7 sidor, han förstod verkligen inte vad jag hade skrivit då jag använt mig av 15 papper på 15 frågor. efter ett tag här hemma så frågade han mig, du skrev på både fram och baksida va? näää.. de gjorde jag inte svarade jag! då visade det sig att han trodde att jag hade skrivit 15 papper med text på både fram och baksida. han hade alltså gjort så, och fått ihop 14 sidor! det syndes att det lättnade för honom kan jag säga.. "Puuh, vart orolig där, trodde du hade skrivit 30 sidor sammanlagt".. eftersom han trodde jag skrivit på båda sidorna av papperna! vilken miss och vilken lättnad de vart för hans del. dock är det inte mängden som räknas utan kvaliten. och vart det någon kvalite i det jag skrev? det är den stora frågan som jag får svar på om 3 veckor! :)

ikväll har vi försökt kopplat av efter tentan! Stora bio-supen och bio!
maten var verkligen supergod, kyckling, klyftpotatis och barbiQ sås! efterrätt blev det chokladmouse! verkligen super gott! det blev självklart Patrik 1,5 som är så populär nu, och det förstår jag! den var verkligen jätte bra! :)



nu ska vi snart krypa ner!
imorgon ska jag på vosa loppis med farmor och pontus ska till åre över dagen! :)
bättre kan det nog inte bli!

oj vilket långt inlägg..

dagen före tenta!

Publicerat: 2008-10-02 Kl: 19:08:12 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
inte gjort ett dugg idag känns det som!
okej, vi har varit på ica maxi och handlat
men det är det ända!

nu är det hockey och sen idol!
och imorgon är det tenta!
vill ha den över nu, vill tänka på något annat!

ihelgen har jag inget planerat än.. tar det som de kommer! pontus ska till Åre på lördag med min morbror!
de ska göra det sista i gäststugan. mormor och morfar är redan där.  skulle varit roligt att se hur stugan vart, har bara sett "byggnadsbilder" på den än så länge men när det lugnat ner sig med allt här hemma med skolan och allt så ska vi nog åka upp! :) tänkte att pontus skulle få knäppa lite bilder på den ihelgen så jag får se hur den ser ut, nu när den är helt klar! :) den är förmodligen hur fin som helst!! :)

RSS 2.0