hinner inte med....

Publicerat: 2008-11-27 Kl: 22:39:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
dagarna bara springer iväg och jag hinner inte med i svängarna!! pontus har hunnit fyllt 21 år, han fick mycket främmande och många fina presenter! :) tårtan som han gjorde på måndagsmorgonen vart supergod! Mums!! :) I födelsedagspresent av mig fick han en tjocktröja och en t-shirt! :) ..nu redan torsdagkväll,  har varit på KTC på sjukhuset hela dagen och tränat på läkemedelsräkning osv. nu är det bara en vecka innan tenta nr 3 ska skrivas. som vanligt blir det råplugg i en veckas tid nu. vi har två tentor på två veckor så det blir hårdkörning i två veckor! tentan vi ska ha om två veckor, alltså tenta nr 4 innehåller "två tentor" både farmakologi och läkemedelsräkning. läkemedelsräkningtentan får man bara ha ett fel på så det blir tufft! imorgon är det hemmastudier som gäller, ska nöta läkemedelsräkning. de är krångligt och svårt då man inte fattar.. så de behövs verkligen pluggas!! På kvällskvisten har jag bjudit hem mina arbetskamrater. vi ska ha  trevligt här hemma och sen ska vi gå ut är det tänkt! Super kul! :) på lördag jobbar jag och på söndag blir det en promis ner till julskyltningen! :)

bjuder på bilder..


såhär såg en av tårtorna ut. swartzwald som P gjort! :)


på kvällskvisten på P födelsedag kom några vänner! :)


Pontus läser ur "Bikten" boken som han fått av min pappa!


Såhär ser det ut i vårat hall fönster. Stjärnan får stå för adventtiden, all julpynten får vänta i några veckor! :)

    

nu blir det en kvällsfika som ni ser här ovan till någon bra film! :)

jobb, trav, restaurang

Publicerat: 2008-11-22 Kl: 17:49:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag när jag av mitt arbetspass så åkte jag hem, hämtade upp pontus och åkte på travet. var ju v75 på bergsåker idag så då åkte vi dit med lite folk. spelade lite och gick +! Kul att man vinner då man väl spelar!! :) Just nu är alla här hemma och vi ska snart ta en promis ner till stan. ska ut och äta och kolla på hockey. vart har vi inte bestämt, men ska beställa bort nu.. Kul! :) får se vad vi gör efter.. utgång kanske?

imorgon börjar jag inte jobba förän 14! :)
Sovmorgon!!! ;)
heihopph!!

långt mellan gångerna nu..

Publicerat: 2008-11-20 Kl: 23:21:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

livet rullar på som vanligt och jag har inte haft något att skriva i bloggen, därför det dröjt! ;) men nu har jag egentligen inte heller något roligt att skriva.. ;) jag gör det vanliga som man gör då man går i skola och det man behöver göra i hemmet! ;) det har även varit lite fix till pontus födelsedag också. presenter och bakning.. han fyller år på måndag! :) ihelgen ska han baka en egen Schwartz wald tårta! det ska både bli intressant och gott älskling! ;) själv ska jag jobbar 48h i helgen! :D åker direkt till jobbet efter skolan imorgon.
 
idag kom mamma och maximilian och hämtade upp mig på skolan efter min läkemedelsräknings föreläsning, vi åkte till birsta och där shoppade vi lite presenter till pontus. jag gjorde också några kap till mig själv, sen köpte jag fyra julklappar! :) när jag kom hem, hade precis pontus kommit hem från skolan och då blev det potatis, stekt lax och sås till middag. sen blev det hockeykväll hos glenn och johanna! :)

nu ska jag ta och göra lite fika och tända lite ljus här hemma till pontus kommer hem från träningen...Myyyyys! tyvärr tidigt morgon imorgon.. så det blir till att sova nästan direkt!

föresten, ni kanske minns att jag skrev att jag var till en spådam med sara för ca en månad sen... och en sak tror jag stämmer om vad hon sa.. (att jag mot slutet i november månad kommer bli lurad på något, men inget farligt och stort!..) och det har jag också blivit nu! jag har blivit lurad och fått fel färg på mobilen! säkert bara för att jag har varit så besvärligt och ringt och gnällt på att jag fått väntat i tre veckor på den då jag blev lovad att bara vänta 1vecka. fick svart och skulle ha vit! jaja.. kanske har något att göra med vad kvinnan sa.. jag som inte änns tror på det hon sa... ska bli kul att se om allt annat stämmer också...


lägger ut lite bilder på shoppingen om någon dag... :)

Smälter som is!

Publicerat: 2008-11-16 Kl: 16:06:11 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
idag blev jag överaskad då jag kom hem.. jag fick en stor superfin bukett blommor av pontus som han hade promenerat ner till stan och köpt medan jag jobbat. såååå fin och så fint gjort. och tankarna som kortet innehöll ska jag behålla som en hemlis. såå fint!! :)  nu blir det en middag.. mmmm MUMS!

Är så glad att jag har dig! :) Älskar dig super mycket hjärtat!!

  

4 år tillsammans!

Publicerat: 2008-11-15 Kl: 12:08:58 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer
idag har jag och pontus varit tillsammans i fyra år, Sambo i lite mer än ett år och förlovad i ungefär 3 månader! eftersom båda jobbar idag så kmr vi fira till veckan.. ska bli roligt att se vad pontus kommer på! ;)

igår hade vi stor främmande. idolkväll med massa folk. det var jätte trevligt, måste göras om! :)

nu ska jag göra mig klar för jobbet! :)

kanelbull bak!

Publicerat: 2008-11-14 Kl: 15:32:26 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
vart en liten miss idag!
jag trodde att jag skulle gå på mitt 24pass idag på jobbet så jag åkte dit till ett, och åkte hem en kvart senare. det visade sig att vi hade missförstått varandra. så nu är jag är ledig ikväll och jobbar 24h imorgon istället. det är nästa helg som jag ska jobba 2st 24h pass! :)

så det var bara att dra sig hemöver igen, så nu har vi hunnit bakat bullar idag också! :P imorgon blir det två andra kaksorter innan jag börjar jobba. P fyller ju år om cirka en vecka..

nu håller pontus på med hembakad pizza, capricciosa!
ska bli gott!! :)

blir nog en lugn kväll, är ju idol också ja.. :)

 

TRETORN!

Publicerat: 2008-11-13 Kl: 18:17:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Innehållet i ett av paketen:
nya gummistövelskor från Tretorn!
perfekt så här års då det är lite blaskigt, kallt och halt!
vinterfodrade, med ull i är det desutom så de blir perfekt att traska runt i både här hemma i sundsvall och i fjällen! Perfekt!


lång dag på miun!

Publicerat: 2008-11-13 Kl: 16:30:13 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
nu har vi precis kommit hem från skolan och ska till att börja med maten. har haft skoldag från 8.25 till 16.00 idag. =lång dag! imorgon är det hemmastudier, och det uppskattas verkligen. tänkte försöka läsa lite i boken ikväll så jag kan ta en ordentlig sovmorgon innan jag börjar jobba imorgon. jobbar 48h i helgen! ska bli roligt! :)

nu blir det mat sen ska jag ta en promis bort till ica och hämta ut två paket!
alltid lika spännande! :)

bakterier överallt......... ;)

Publicerat: 2008-11-11 Kl: 23:14:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
skolan är i fullgång och det är mycket som händer nu! ikväll har jag och sarah varit på ikea medan pontus har varit och byggt ställningar på nordic hallen till Julshowen "Christmas with" som är på fredag.

läser om bakterier och virus i skolan just nu, och äcklad som man blir så vågar man snart inte TA någonstans. exempelvis på dörrhantag på offentliga platser! USCH!

föresten, ny blogg design är på väg!
den kommer bli grymt fräsch! ;)

bye!

måndag 10/11= inget plugg

Publicerat: 2008-11-10 Kl: 22:08:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag har vi hunnit med mycket.

varit på birsta och köpt massor med ljus
varit på ica maxi
varit hos pappa med familj
varit hos mormor och morfar
tvättat jackor
sorterat skolarbeten
..

imorgon är det skola igen.
vi ska börja en ny kurs imorgon, mikrobiologi!
så då måste jag också hämta böckerna!

.. nu ska jag göra lite te!

Farsdag!

Publicerat: 2008-11-09 Kl: 21:07:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jobbade natten som var och idag är det ju Farsdag och vi har varit hos pontus familj idag och imorgon ska vi till min pappa och hans familj, det blev lite ändringar!:) har även hunnit med mycket annat idag, tvättat och varit på birsta en snabbis.. imorgon ska vi även gratulera mormor som blir 56! var och köpte världens finaste present till henne igår! :D nu har vi precis kommit hem från farsdagsmiddagen och har precis slängt in lite mattor och sängkläder i tvättmaskinen. jag ska se sanningens ögonblick med Linda Rosing som börjar nu! pinsamt program, samtidigt som de är sjukt roligt att titta på!  imorgon är vi lediga vilket innebär sovmorgon... Sen söråker! :)


bilden på Linda är tagen från google!

Våran dag!

Publicerat: 2008-11-08 Kl: 14:15:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
vår dag

tvätta på morgonen
biltvätt på hydro
birsta, handla farsdagspresenter och en födelsedagspresent!
timråbesök
jobb för oss båda!

så ser vår dag ut och den ser jag fram emot! :)



 
biltvätt på hydro? ;) haha..

Tentan över!

Publicerat: 2008-11-07 Kl: 16:41:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
PUUH VAD SKÖNT ATT TENTAN ÄR ÖVER! Mina axlar känns 10 kg lättare nu! Tentaskrivningen kändes helt okej! Jag hoppas iallafall att jag klarar den! :) Precis som jag sa till isabelle när vi gick och lunchade idag, "det känns konstigt att inte behöva åka hem och plugga nu igen..".. I helgen ska jag njuta av ledigheten och bara vara. Ikväll är vi bortbjuden till Johan och Emelie på film,hemmakväll! det ska bli roligt att "göra något annat" och slappna av från allt som varit.

idag kom mamma och maximilian och hämtade upp mig och isabelle på stan, hon skjusade hem issa till haga och sen åkte vi hem till oss. där busade maximilian med pontus. kojjbygge och en massa bus. sen tog jag bilen och följde med mamma ut till birsta och kollade lite. införskaffade mig mycket fint på gina, allt för endast 147 kr! Billigt och bra! Sen när jag åkte hem stannade jag och köpte mat..  överaskningmiddag till min älskliiiing! ;)

nu ska jag städa lite här hemma innan vi ska göra oss klar och ta en promis bort till johan och emelie! :)

Karin, sparar allt från sjuksköterskeutbildningen till dig! :D
Fem kollegeblock är redan utskrivna och de väntar på dig här till våren! ;) :D

Idol ikväll.. undra vem som åker ut!
Vem tror ni åker? :)

  

kvällen före tenta nr 2

Publicerat: 2008-11-06 Kl: 22:07:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
imorgon ska vi ha den fruktansvärt hemska, dryga, jobbiga tentan som (många säger är jobbigast på hela utbildningen?! och att det är bara 30% som klarar den på första försöket) Fel att göra om upplägget av kursen dårå? iallafall ge mer veckor!!  vi började repetera allt i måndags och ikväll kollade vi hur många timmar vi suttit och pluggat på dessa 4 dagar.. vi har klivit upp nio/tio varje morgon och suttit till ungefär mellan 21-23 varje kväll. har dock haft raster, men absolut inte mer än 2 timmar per dag. Idag har vi bara haft en rast på 45 minuter, man känner att man har panik och känner att man inte "kan nått" och måste läsa mer, mer, mer... Det är rena korvstoppningen och när man läst ett kapitel, så har man glömt det efter 30 minuter. Imorgon får vi se hur det går, men något ska man väl ha lärt sig på de här veckorna... eller sista veckan! ;)

Tentan kommer innehålla:
Hela Nervsystemet (Hjärnan... m.m)
Hela Cirkulationssystemet (Hjärtat)
Hela Endokrina systemet (Körtlar och hormoner)
Hela Urinvägssystemet
Hela Matspjälkningssystemet
Hela Respirationssystemet (lung-"delen")
Klinisk kemi delen (blodet överallt)
Temperaturregleringen
Sinnesorganen


Föresten, idag fick vi tillbaka bilen också.
det blev 2000 spänn, hur billigt som helst om man tänker på vad de skulle kosta igår, 8000!

nu ska jag ta en dusch och sen invänta pontus som är på träning till halv tolv ikväll, då blir det att krypa ner och försöka sova!


Det här ska jag ha med mig på tentan imorgon, förra gången hade jag med mig precis detta och då gick det ju väldigt bra! En macka ska också få följa med i väskan eftersom tentan är 5 timmar och över lunchtid.



vill har morgondagen över!
NU!

24/7 plugg = 0 poäng!?

Publicerat: 2008-11-04 Kl: 16:11:20 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Tenta på fredag på hela anatomi och fysiologi delen.. och.....



ingenting fastnar..

utgång x2

Publicerat: 2008-11-02 Kl: 13:39:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
igår var det meningen att det skulle bli lungt och det vart det ju också, till viss del. var först bara hemma, såg på tv och sen vid tolvsnåret började telefonen ringa stup i kvarten och sara övertalade mig att komma ner till stan så jag gjorde det till slut. Det vart kårhuset! där träffade jag jätte mycket trevligt folk och där träffade jag även på min käraste sambo som hade varit på lagfest! det vart en riktigt lyckad kväll och vid tre avrundade vi kvällen nöjd och belåten, trots att pontus blev "åksjuk" på vägen hem som han påstod.. ;) haha!

jaja, idag är vi pigga! iallafall jag!
ska strax börja göra oss klara, ska på middag hos pontus familj senare! :)

idag ska jag hämta ut nya mobilen och imorgon ska vi lämna in bilen på service!
great!


tjejkväll!

Publicerat: 2008-11-01 Kl: 12:48:53 | I kategori: Allmänt | 3 kommentarer

då har man slagit upp dem små blåa ögonen idag också.
kvällen igår vart väldigt lyckad! mycket skratt!
först var vi ut och åt på olearys sen åkte vi hem till mig (oss), och vid tolvsnåret tog vi taxi ner till stan och där var det både och tyckte jag. varken bra eller dåligt. Bra musik och mycket dans vart det iallfall!! vid tre kom pontus gående och mötte mig vid bion och sen gick vi hem och sov! :)

jag lovar, idag blir det lungt!!


         

RSS 2.0