meningslöst kan man ju säga

Publicerat: 2008-06-30 Kl: 00:02:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer
då var vi hemma igen! :) vi har haft det superbra i stugan och vädret har varit skapligt! tyvärr ingen sommarvärme men vi har haft det bra ändå! vi har målat, fiskat, grillat. mm.

nu är det måndag igen och då är det förstås jobb som gäller! :)
såhär ser min vecka ut:

måndag, dygnspass. börjar 14
tisdag, går av 15.
onsdag, heldag 12h
torsdag ledig
fredag, heldag 12h
lördag och söndag ledig!

inte allt för mycket jobb om ni frågar mig. gatufesten sätter igång och vi ska enbart gå en dag. pontus jobbar 9.30-21 varje dag denna vecka. mördarvecka som  han kallar den. ha!

jaja, nu ska jag ta och krypa ner så jag kommer upp i tid imorgon.
tänkte hinna med och stryka lite tvätt innan jag åker och jobbar.... vill grina bara jag tänker på det. jobbigt och tråkigt är vad det är! gud vilket meningslöst inlägg, aja godnatt!

lilla vm

Publicerat: 2008-06-27 Kl: 16:12:11 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
imorse kom mamma och maximilian och hälsade på. pontus rörde ihop en god milkshake och vi åt smörtgåstårtan vi fick av mormor och morfar igår. muuuums! därefter åkte vi ut till matfors på lilla vm. kollade på elin som spelade. blev oavgjort i matchen och elin var superduktig! :) därefter åkte jag och mamma och handlade medan pontus lekte med maximilian här hemma.

vi kom på för drygt en timme sedan att vi kanske skulle ha åkt till stugan ihelgen. vi bestämde oss för att åka nu, om 40 min.. vi blir i stugan i tre dagar. blir skönt med avkoppling, målning, fiskning och bad!

HOPPAS sommarvädret håller i sig bara!!

hejsvejs!

12.23

Publicerat: 2008-06-25 Kl: 12:23:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

sedär, tiden bara springer iväg! igår gick jag av mitt 24h arbetspass och nu ska jag strax åka igen för att gå ett 24h pass! :) både jag och pontus är långledig ihelgen, det vill säga, fredag, lördag och söndag! vi har inte bestämmt riktigt vad vi ska göra, men någonting ska vi nog göra på våran lediga, gemensamma helg! igår kom isabelle och emil och våldgästade oss, vi såg film och åt onyttigheter. igår bokade vi också in oss på långtidsparkeringen benstocken vid arlanda för vi ska ta bilen ner då vi ska till kreta. jag såg nu idag att jag inte hade skrivit i förra inlägget att vi är fyra som åker till kreta. det är emil, isabelle, pontus och jag! igår ringde mormor och morfar och berättade att dem hade också varit på det där hotellet, och dem tyckte det var superfint!! så det ska bli kul att se Kretas sunwing resort med egna ögon! :)

föresten, imorse då jag skjusade pontus till jobbet borta i nacksta vid sjutiden så var det en moped som höll på att köra över en gammal tant med rullator. jag kan inte släppa tankarna!! jag fattar mig inte på hur folk kör mopeder! nog för att jag kört som en dåre själv, men det är nu jag har börjat fattat det! det är inte klokt!

nä.. nu ska jag springa ner till tvättstugan och boka en tvättid.
sen ska jag åka och handla innan jag börjar jobba.

hejsvejs!





NY RESA BOKAD!

Publicerat: 2008-06-23 Kl: 00:38:52 | I kategori: Resor | 1 kommentarer
(hoppas du inte svimmar av chock mormor!) .... idag har vi varit och bokat och betalat en resa till grekland igen! den här gången bär det av den 21 augusti, i en vecka! ska bli UNDERBART! det kan nog vara en behövlig resa innan skolan börjar(om vi nu väljer att gå) och även efter all slit i sommar! nu har vi alltså något roligt och trevligt att se fram emot. det ska bli så myysigt! :)

det har hänt väldigt mycket på 1 månad måste jag säga.. har nog aldrig hänt såhär mycket på så kort tid förrut! jag har varit i grekland med tjejerna, tagit studenten, börjat jobbat, köpt ny bil och nu har vi bokat en resa .. och vad händer i höst nudå? det är fråååååågan det?

vilket fall som helst.. vi ska bo på vings egna Sunwing Resort på kreta och det ser underbart ut!! :) här kommer bilder

midsommar!

Publicerat: 2008-06-22 Kl: 00:00:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


hej!

nu har jag jobbat klart mina 24h i midsommarhelgen! :) igår blev det trevligheter innan jag åkte och jobbade så jag fick god mat i min mage innan jobbet kl 20. just nu sitter jag och isabelle här och kollar på resor. grabbarna är och fiskar och kommer snart hem. vet inte om vi har bestämmt oss eller inte för att grilla när dem kommer hem. det återstår att se.. :) innan grabbarna åkte såg vi filmen glasdjävulen med irene huss! den var skapligt bra! :) den här natten ska vi inte sova hos isabelle och emil som vi gjorde sist då vi var och fiskade.. för imorgon är det tvätt och städ-dag, vilket betyder att det blir en tidig uppstigning! :)


jag är väl informerad om att jag fått massvis med sms ihelgen. jag har inte kunnat svarat er på grund av att jag lånat ut min mobil till min kära sambo som tappat sin mobil i vattnet, igen! denna gång hittade han inte igen den! Men idag har jag fått tillbaka min mobil! Hoppas att ni haft en trevlig midsommar allihopa!! :)

hejsvejs!

hemma igen

Publicerat: 2008-06-19 Kl: 20:16:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
då var vi hemma igen från våran stugtripp i hasselatrakten! vi har målat, målat, målat och åter igen målat! Vi var riktigt nöjda när vi åkte därifrån idag för det vart verkligen superfint! :) vi tänkte åka tillbaka om 14 dagar igen för att måla det sista! :) det är mycket planer nu.. det är jobb, gatufest, ÅRE, utomlandsresa?, högskola? och mycket mer som vi planerar! :) det återstår att se vad vi hinner med i sommar! jag och pontus jobbar ganska lika så vi kommer kunna åka bort på helger och då passar det ju bra att åka till stugan både i hassela och i ÅRE. framförallt nu när vi införskaffat oss nybil och allt! :) efter den här långa ledigheten som vi haft är det jobb som gäller, iallafall för mig. är bortbjuden på midsommarmiddag och sen jobbar jag midsommarnatten och 24h framåt! :) nu ska jag baka lite matbröd innan pontus kommer hem. han har varit och hämtat båten och är ute på någon sjö någonstans med emil. antar att han inte kommer komma hem förän vid midnatt så då har jag förhoppningsvis fått till några tekakor och limpor! :)

trevlig midsommar på er!

fiskning i kramfors

Publicerat: 2008-06-16 Kl: 13:50:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
då var det måndag igen och jag har precis kommit hem från ett nattpass. nu är jag ledig i fem dagar, lika så pontus! så ikväll efter pontus slutat jobbat så ska vi åka till pontus släkts stuga! där ska vi bara ta det lungt, måla och fiska. nä, nu ska jag baka lite bullar och muffins som jag tänkte ta med och bjuda på! :)

igår åkte vi till  kramfors och fiskade. dåligt med napp, men roligt hade vi! :)



och just det! nu har vi köpt bilen och det är så kul att vi har kunnat sparat ihop allt till den tillsammans! :) någon bild på bilen har jag inte än :)

bye

för jag har tagit studenten...

Publicerat: 2008-06-13 Kl: 16:34:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



dagarna bara springer iväg! nu har jag tagit studenten och det känns otroligt skönt måste jag säga! det ska bli underbart att slippa skolan nu i sommar och bara jobba och umgås! :) vagant-tävlingarna gick sisodär måste jag säga, det slutade med att vi gick ut näst sist, det spöregnade på vagantdagen och vi var inte alls taggad för att få ihop 200 poäng! ;)  innan vi gick ut på trappan var det utdelning av stupendium. jag fick ett stupendium på 3000! inget jag hade tänkt på att jag kunde få. jag vart väldigt chokad. och att jag sen fick veta att jag hade det högsta betyget av alla på OP som gick ut, det kom också som en ordentlig chock! såklart var det jätte kul, jag tycker att alla har kämpat så otroligt hårt och jag tyckte det var roligt att det var fler som fick stupendium!! :) på studenten spöregnade det periodvis, men vi hängde inte läpp för det utan vi tog vara på dagen och hade super kul! på kvällen blev det förfest hos johanna och sen åkte vi ner på stadshuset! igår blev det förfest här hemma hos oss och sen drog vi ner på stadshuset igen! igår var det otroligt mycket folk, tog lång tid att komma in, men när vi väl var inne så hade vi det så förbannat kul!! :) 

jag har fått superfina studentpresenter! jag har bland annat fått fyra efva attling smycken, brett silverarmband, gjutjärnsgryta, muggar, presentkort, pengar, smink, massvis med blommbuketter, mm. åter igen, tusen tack för alla fina presenter! :)

vaknade tidigt imorse, hade träningsvärk i hela kroppen så jag bestämde mig ganska snabbt för att det blir lungt ikväll. jag och pontus åkte ner till banken tio imorse för imorgon ska jag och pontus köpa ny bil, en Renault Megané-04! vi ska lägga ilag så nu ska faktiskt jag också bli bilägare! :D jag har nyss bokat flygbiljetter från midlanda ner till stockholm så imorgon blir det fullt upp!

nu ska jag göra iordning lite mat. pontus jobbar till nio ikväll så idag tänkte jag passa på att äta lite torsk! :)

 ...lägger in fler bilder då jag sitter vid min dator! :)

voodoo

Publicerat: 2008-06-10 Kl: 15:51:30 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
idag har jag hunnit med myycket!
regnig vagantdag på vesthagen, stadstripp+lunch med pontus, handlat och nu ska vi strax åka ut till timrå, för att lämna lite småsaker osv. ikväll är det fotboll som gäller, vi är bortbjuden till en barndomsvän till p. därefter måste jag hem och göra iordning saker och ting tills imorgon. jag måste bestämma mig för vilken av mina två klänningar jag ska ha! :)

ja.. just det!
idag köpte vi, eller JAG en voodoo gubbe till vårt kök på living! :)




nä.. nu ska jag leta fram en kjol jag lånat av mamis och sen ska vi åka!
håller tummarna för att det blir fint väder imorgon! :)

HEMMA!

Publicerat: 2008-06-09 Kl: 23:18:50 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
nu är vi hemma från våran studentresa!
har haft det underbart skönt måste jag säga.
fint väder, mycket skratt och mycket tok!

kom hem natten mellan fredag och lördag vid halv fyra tiden, han som jag hade saknat allra mest, hämtade upp mig och han hade gjort riktigt fint här hemma och blommor stod på köksbordet och väntade! min lilla underbaring är så snäll! :) tog oss en ordentlig sovmorgon och därefter var det dags för ett arbetspass på 27 timmar! :) känns skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst som man brukar säga! det var en välbehövlig semester efter all plugg! :)

nu är det studenttider och imorgon är det tävlingar som gäller, vagantdag på vesthagen.
dock tävlar vi inte om att få gå ut på trappan först, som alla andra... utan.. att inte behöva gå ut sist!

peppning i parken 8.00 och byta om till 50-60 tals kläder är vad som står på schemat på morgonkvisten. därefter ska vi vinna, vinna, vinna och vinna tävlingar! vi är riktigt peppade och vi kommer sprida glädje så det bara stänker om det!

STUDENT 2008!

greece

Publicerat: 2008-06-01 Kl: 21:22:09 | I kategori: Resor | 0 kommentarer
tankte skicka en halsning till mormor och morfar som laser min blogg och som jag vet undrar hur vi har det. allt toppen och vi har det jatte trevligt tillsammans! vi solar, badar, ater, dricker drinkar, besoker olika utestallen, tar en runda pa stan da och da.. precis som ni sager mormor och morfar, grekland ar underbart fint! hit borde vi alla aka da mormor fyller 60 om ett par ar! :)

nu ska jag avrunda mitt samtal har med pontus och mamma!

hoppas att allt ar bra med er dar hemma! :)

ni kan aven folja de andra tjejernas bloggar
jopa.blogg.se
isabelleaberg.blogg.se
peidjo.blogg.se

nu ska vi dra oss bort mot centrum igen!
heida!
RSS 2.0