packa dit, packa hit

Publicerat: 2007-06-10 Kl: 19:10:12 | I kategori: Allmänt
nu börjar jag få lite småpanik. jag har varken växlat pengar, börjat packat eller packat saker i kartonger inför flytten! för det första så åker jag till munchen på onsdag och direkt när jag kommer hem på söndag börjar flytten,samtidigt som jag ska jobba! jag gruvar mig för att börja packa kartonger! uuh! men imorgon och på tisdag måååste jag göra det, så ikväll packar jag resväskan så är det klart! imorgon får det också bli en snabbtripp in till stan för att växla in pengar. har inte bestämmt mig för hur mycket jag ska växla in ännu heller, så jag måste göra en ekonomisk översikt. måste samtidigt tänka att jag ska leva livet där nere! inga snålheter inte.

idag har vi firat farbror johans student i stugan med hela släkten. pontus tog också sommaren första dopp i sjön där! brr vad kallt det såg ut att vara! 19 grader räcker inte för mig, jag måste minst ha 22 för att änns börja fundera på ett dopp!

nu ska jag jobba på här hemma! sköööööööööönt att jag är ledig två dagar innan vi åker. sen börjar allvaret på måndag och wii vad kul det ska bli att få jobba med de jag tycker om! hjälpa määnniskor!

image178


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0