snåljåp!

Publicerat: 2007-08-29 Kl: 16:19:57 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer

nu är jag måttligt less!
för det första så verkar det som om att rektorn inte ska godkänna min ledighet som jag lämnade in i våras. och varför? jo för att det snart är praktik och jag missar massa inlämningar i alla ämnen innan. jag drog då exemplet då jag var i turkiet förra året och fick stanna en extra vecka där.. jag frågasatte problemet, och jag fick till svar: "ja, du är ju väldigt ambisös och sköter skolan perfekt med bra betyg och så men du missar så mycket nu i början av terminen!" okej kärring tänkte jag och gick! men nu skulle hon ta sig en funderare iallafall.. annars åker jag ju ändå, de finns inget att fundera på änns. satans kärring känner jag förtillfället!

nu ska jag få lite lax i magen som förhoppningsvis gör mig på bättre humör..
sen ska jag åka med pontus bort till grytan där han ska träna och jag tänkte gå en promis i sörbergeområdet!
något att se fram emot iallafall för nu är jag så förbannat less!

och praktikplatsen då? jotjena! det tar vi någon annan gång! image402

stressad

Publicerat: 2007-08-28 Kl: 17:18:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
första skoldagen är nu över. vart en snabb genomgång och ett hejande på klassisarna.
just nu har jag lite ångest. för det första så åker jag utomlands om 9 dagar och när jag kommer tillbaka ska jag ha planerat hela fotograferingen för västermalm skola. (så de kommer jag förmodlignen ta med mig och planera på stranden!) sen två skoldagar senare ska jag ut på 6 veckors praktik inom psykatrin, och idag fick jag till svar att jag kommer tyvärr inte få "önska" min praktikplats eftersom jag missar flera genomgångar som har med psyk att göra. så ja! jag får helt enkelt ta det som bli över. jag skulle helst av allt vilja göra min praktik på 50-avdelningarna som ligger bakom sjukhuset. men jag får som sagt ta det jag får! de ska vilket fall som helst bli både intressant och lärorikt! :)

imorgon är det lektioner som vanligt och vips
så måste jag göra allt i raketfart.  alla inl. och uppgifter måste jag få klara innan jag lämnar landet!
....annars får jag åååångest och kan inte slappna av!

nu är jag stressad
och orolig över min praktikplats!


allt måste gå!
hejdå

västermalms gymnasium

Publicerat: 2007-08-28 Kl: 09:53:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

om sisodär 3 ½ timme sitter man där igen.... igen! sommaren har gått så otroligt fort och jag har istortsätt bara jobbat hela sommaren!

igår fick jag provsmaka på mina gosisar som jag inte har träffat på hela sommaren.
vi möttes upp på stan och fikade & pratade massssssa tok bara! :)
STUDENTRESA 2008! wiihooooo! ;) skönt att de bara är ett år kvar nu!!!

nu ska jag börja göra mig klar och sen ska jag invänta den där förbannade fula bussen som åker omkring på dem här byvägarna och ska ta mig ner till timrå där jag ska byta buss. pontus måste ha bilen till träningen sen så nu kommer jag få börja vänja mig att åka buss nån dag i veckan! :) men snart flyttar vi och då kommer jag kunna gå och cykla om jag känner för det :D

pussät

Publicerat: 2007-08-26 Kl: 22:48:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
nu börjar bussen närma sig stan..
så nu ska jag åka bort på ip och hämta världens bästigaste som jag saknat hela dan!
sen ska vi hem och myyysa oss till sömn.

image387
världens underbaraste människa!
du och jag, föralltid!
041115!

+

Publicerat: 2007-08-26 Kl: 19:59:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

det här är min första lediga helg sedan den 18 juni!
i fredags blev det lungt. jag och maximilian skjusade pontus på trav vid tretiden sen svängde vi två in på ikea och köpte glass. jag hade totalt glömt bort att ta med barnvagnen åt honom men duktig som han är så sprang han inte alls överallt, som jag trodde att han skulle göra. han var en riktig storkille! ;) sen åkte vi hem och åt tacopaj. sen vid åttatiden åkte jag och hämtade pontus syster på fotbollsträning sen hem igen.... :) såg film och sen dök en berusad sötnos upp i dörren. och rik hade han också blivit under kvällen. rikare än när han åkte iallafall! :D sen somnade vi vid tolvtiden..

 
maximilian åker bil med mig!

sen igår var hela familjen på trav. från klockan halv tolv till halv sex. det vart min dag! jag sprang där fram och tillbaka och vann titt som tätt. så då var det min tur att gå +. jag spelade b la på friska bar som pontus fått tips om på fyllan av någon kunnig norman på fredagskvällen. och tack för det tipset! 4 gånger pengarna! :D sen när vi kom hem väntade en kräftskiva med massor av folk. och nu har pontus fått lärt sig äta kräftor också! :D muuums!

 ¨

imorse vid halv åttatiden skjusade jag bort pontus på grytan. han skulle iväg och spela match söderut. så idag har jag bara återhämtat mig... igen! :D ätit god mat och har nyss varit och solat. nu inväntar jag min älskling som antagligen är hemma vid tolvtiden så då ska jag åka och hämta honom.. :) sötdarlooot! han ringde för en stund sen och då var dem i stockholm! :) dem förlorade matchen med 3-1!

det var den helgeeeeeeeeeen! :)

jag har hört rykten om att imorgon ska jag få träffa mina saknade klassisar!
hoppas de blir så! :)

image385
hos issipyssi på förfest i våras!

SOMMARLOV!

Publicerat: 2007-08-24 Kl: 14:13:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
NU HAR JAG OCKSÅ FÅTT SOMMARLOV! :)

idag har jag jobbat mitt sista pass på hagalid i sommar. kommer förhoppningsvis jobba lite extra stora högtider osv. just nu ser det tungt ut på vikariefronten eftersom timrå kommun har vikariestopp. vi kostar aldelles för mycket tycker dem? ..vilket fall som helst så har jag andra jobb som kommer kunna täcka upp min ekonomi!

om det blir som planerat så ska jag på open trot ihelgen. imorgon! :) vi är en hel drööös som ska in då! det ska faktiskt blir jättekul eftersom jag istortsätt har bott där i yngre daaar! har inte varit på trav på kanske 4 år?!..
ikväll har jag inte planerat något speciellt. pontus ska på open trot med jobbet och sitta i vip tältet och äta och dricka massa gott gratis! jag ska iallafall skjusa in pontus + hans chef till bergsåker vid halv fyra tiden så då ska jag svänga in på birsta på vägen hem. ska köpa en stor hallspegel+ korgar som vi ska ha i tv-bänken. sen ska jag hem och äta tacopaj! muums! :)

nu ska jag invänta löneeeeeeeeebeskedet! :)
om inte posten redan varit här idag....


böcker, vad är de för intresse?

Publicerat: 2007-08-22 Kl: 16:01:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag har jag varit och lagat en tand hos tandläkaren.. UTAN BEDÖVNING FÖR FÖRSTA GÅNGEN dessutom! :)

idag har jag även varit och införskaffat mig två böcker som jag tänkte ha med mig utomlands. jag hatar egentligen att läsa men ska jag läsa så läser jag helst sanna böcker, alltså biografier..
tror nästan jag måste börja läsa såld redan ikväll...... den verkar vara så tragisk och hemskt att den lockar mig att börja läsa den nuuu. konstigt!

nästa pocketbok jag tänkte köpa blir nog "mamma sa att jag var sjuk!" den handlar om en mamma som gör allt för att försöka framkalla sjukdomar på sitt barn. fy vad tragiskt alltså..



idag har jag och pontus införskaffat oss både micro och dammsugare. så nu är allt som har med elektronik att göra färdigköpt!

nu ska jag och pontus bege oss på fotboll sen ska vi välkomna min familj hem från sin utlandsvistelse! :D

98,9% säkert

Publicerat: 2007-08-21 Kl: 15:07:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
nu är mina ärenden avklarade. banken trodde att de skulle lösa sig med pengarna. banken skulle skicka in någon reklammation och klaga på den turkiska bankomaten så det kommer förhoppningsvis lösa sig! :) de brukar göra de sa dem.. sen har jag varit och kollat på glasögon eftersom jag börjat fått lite småont i ögonen och dem gamla är för starka. jag hittade faktiskt inga sådär superbraiga, eller jag hittade ett par glasögon som skulle kosta sammanlagt med glasen och allt 6700. och det känns inte allt för lockande att betala så mycket just nu innan flytten. men jag tänkte spana på lite fler ställen. såg att det fanns annat erbjudande i stan. ta tre betala för ett par. så tänkte kolla där också! :)

ikväll blir det lugna huset här på gatan. har nyss gjort i ordning en köttgryta som blev jätte good! tänkte leverera bilen till min älskling som ska åka och träna klockan fem och då tänkte jag passa på att ta en promis. efter pontus träning tror jag vi skulle titta in på ikea en snabbis, köpa lite saker till vårat kök. b la en stor silver skål som jag har bestämt att vi ska ha på serverings disken. den kommer bli skitsnygg där! glömde skriva igår att soffan pontus sett i lördags var jätte fin. den var sand/creamfärgad och kostade 8000. så nu återstår det bara att bestämma oss för vilken vi ska köpa men det lutar åt den där.

manipulerad bankomat i alanya?

Publicerat: 2007-08-20 Kl: 23:07:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag ringde mamsen vid sjutiden och ville att jag skulle sätta mig vid datorn och besöka hennes internetbank eftersom hon inte hade kunnat tagit ut några pengar. men eftersom jag och pontus var ute hos farmor & farfar och mormor & morfar kunde jag tyvärr inte logga in på någon internetbank eftersom man var tvungen att ha bank-inloggningen nedladdad. så ja, vid niotiden då vi kommit hem loggade jag in och ringde upp hotellet och bad om att få prata med mami på rum B409. det visade sig att två tusenkronorsbelopp har "blivit uttagna" utan att de fått pengar i handen. först hade hon antagligen försökt tagit ut 3000 och när inte de funkade tänkte mami att: "man kanske bara få ta ut 2000 i taget". så hon försökte en gång till. vilket resulterade i att hon även mistade dessa 2000 på kontot. tack gode gud att hon inte försökte ännu en gång. men nu har jag kontaktat polisen och gjort en anmälan. imorgon måste både dem besöka den turkiska banken och jag måste besöka banken här hemma! polisen misstänker att bankomaten var manipulerad eftersom de där brukar hända lite överallt i utlandet, men även i sverige! men nu har min familj lärt sig av detta misstag att man inte ska ta ut pengar utomlands. hoppas att ni också lär er! :) ta iallafall inte ut pengar i turkland... där är ingenting säkert kan jag som varit där säga..

som tur är så är matförgiftningen näästan över för mamsen och tur är de,
men nu blev det ju ett nytt oromoment..

min helg

Publicerat: 2007-08-19 Kl: 23:10:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
nu är min jobb-helg över!
kan börja med att berätta att när vi i fredags kom till selånger vid halvtio tiden var de mesta stängt. jag trodde att folket var ute efter att göra affärer? men antagligen inte.. :P så då åkte jag, pontus och per hem till abbe istället och såg en film. sen vid tvåtiden kröp vi ner i sängen hemma hos pontus och vips så var klockan sex. då var det väckarklockan som ringde och ville ha upp mig. Jobbet! igår vart det en lugn dag på kortis. vi tog bara det lungt och laddade för selångerturen som vi skulle iväg på idag.. var ute på promenad och var och handlade lördagsgodis på lördagen till våran filmkväll! :) sen när jag kom hem vid nio blev det socialtdrag hemma hos mig med lite folk till ett tiden... sen ringde klockan igen klockan sex imorse. då var det jobbet som väntade igen! idag gjorde vi en tur på selånger med våra myspysiga barn. jätte mysigt var de! :)  och nu är jag helt slut i huvudet.. trött som få! har legat ute i hamocken hos pontus och bara kramats med min bäs innan vi gick in och la oss. nu sover han som en stock och jag är pigg igen!? jag funderar på hur alla jobbar imorgon? jag tänkte ta mig in mot stan imorgon, ska titta på en soffa som pontus hittat på living igår som han tycker vi absolut ska köpa. men då tänkte jag passa på att kanske umgås med någon ledig vän? jobbar bara två dagar den här veckan, torsdag och fredag sen jobbar jag några strödagar då och då :) ska till distriskssköterskan på vårdcentralen på torsdag och få deligering på en speciell sondmatningsmetod också. sen ääääär jag ledig i helgen! då blir det ev. open trot! :) jag har inte en anning om hur alla andra jobbar eftersom jag inte har varit social för fem öre i sommar.... vilket jag har ångest för! ... usch! ska bli kul att få komma tillbaka till skolan och träffa alla igen måste jag säga!! :)




sen har jag även fått vetat att min kära mamma har åkt på matförgiftning. inget att leka med i utlandet det inte.
fy! :/ värme och ingen näring..... men får hoppas att hon blir bättre! :)

nu tänkte jag försöka få igång nitendo wii:et och sen försöka sova!
lycka till och godnatt kan man säga! :P

image381
turkey 06
 

glädje

Publicerat: 2007-08-17 Kl: 13:00:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

igår satte vi punkt. vardagsrums serien är nu bestämmd och allt ska vara i ek i vardagsrummet. vi tittade även igår efter en soffa men vi har beslut ångest. det står mellan en vit, en sandfärgad och en mörkbrunsoffa. jag tycker att det är skitsnyggt med vitt till ek. men smutsigt lär det kanske bli? jag och pontus är alltså inte överänns om vilken vi ska köpa... än! :) vi tänkte kolla på kazaa till veckan också innan vi bestämmer oss.

ikväll jobbar jag till klockan 21 på kortis- för barn.
de ska bli jätte kul och jag ser fram emot det! :)
jag blir glad bara jag tänker på att jag ska åka och jobba där! :)

imorgon jobbar jag 8-21 sen på söndag jobbar jag 8-21.
selånger marknad då? den kanske jag missar om vi inte ska ta färdtjänst in med barnen.
dt beror på.. annars kanske jag och pontus åker in ikväll (om han orkar efter matchen som han ska spela med ljustorp. dem ringde sent igårkväll och frågade om han ville spela med dem ikväll...) så vi kanske får åka in till selånger imorgonkväll istället! :) om han är suuugen vill säga! :D men när stänger själva stånden?! dem kanske stänger före nio? :O

image379

fyndat!

Publicerat: 2007-08-16 Kl: 15:44:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

jag vill också.. åka!

fick sms av mami idag. resan ner hade gått jätte bra och just då låg dem på stranden och hade 40 graders värme. kan man bli mer avensjuk? här hemma är allt grått och trist. inget solsken bjuds det på idag inte. skönt att dagarna går så jag snart får lämna landet och förhoppningsvis uppleva 40 grader jag med. i hope! idag har jag och pontus syster varit och fyndat på erikshjälpen efter jobbet. jag fann lite allt möjligt. b la. en brun skitsnygg 1krons-ljustake och en sprittny mugg till min lärare monika. den passade henne perfekt så det var därför jag fyndade den för två kronor. "vårdgymnasiet i sundsvall" lika dan som helenas fast nu kommer hon också få en egen! :D

nu sitter jag hemma hos pontus och inväntar min käre! vi ska äta, han ska åka och träna och sen ska vi åka in på ikea och spana på lite saker som vi ska kööööpa till lägenheten! :D köksbord och vardagsrums serien ska vi spana på.

heyi!

resväskan väger 19 kilo!

Publicerat: 2007-08-15 Kl: 17:47:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
igår var det en toppendag! :) började dagen med en sovmorgon till halv tio. åkte in till stan, mötte upp issa, strosade omkring, fikade och jag fixad ett nytt pass. därefter begav jag mig till frisören där jag köpte värmeskyddande till pontus syster som fyllde år igår (17). jag hade total järnsläpp och visste inte vad jag skulle hitta på... det blev iallafall den där sebastiantuben och ett spa-sätt! jag brukar utgå från vad jag hade velat haft, det brukar vara lättare att köpa present då! :P tycker jag. senare på eftermiddagen blev det födelsedagsmiddag och i samma veva innan gästerna kommit försvann pontus på match.. när alla gästerna kommit bjöds det på en jätte god kycklingsallad och marängswiscccchh! sen... var det jag som försvann... på pontus match med pontus pappa och brorsa. det började bra men håll på att sluta illa men i 88:onde minuten satt gohjärtis en straff. så det slutade med vinst!! :) 2-1.. bra slut på en bra dag!

idag har jag jobbat, 8-16 på servicehuset. och nu har jag nyss kommit hem till tre resfebersjuka människor. halva släkten åker till alanya ikväll. så ikväll ska jag skjusa dem till midlanda! jag börjar ångra mig att jag inte bestämde mig för att följa med. men jobbet lockade mer antagligen? .. jag har något att se fram emot istället. 6 SEPTEMBER åker jag... med pontus släkt! :) de kommer bli skööönt!

nu rå jag om huset och pontus alldeles själv.
jobbar dock halva tiden dem är borta men ändå skönt att vara själv hemma.

jag tycker synd om mamma.
hon förstår inte att hon inte behöver ha med sig så myyycket packning.
hennes väska går knappt att bära!! - "Ja, men jag kan väl inte gå i samma kläder hela veckan?"  nu förstår jag hur pontus tänker då jag packar... iofs har hon maximilians saker i den väskan också. men ändå.. 19 KILO!

slödag

Publicerat: 2007-08-13 Kl: 12:53:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

imorse trodde jag att jag skulle få sova ut. men icke! personal från tandläkaren ringde och meddelade att min tandläkare är sjuk idag, skönt tänkte jag och drog täcket över huvudet igen. men uh vad dåligt det gick att somna om. trött och seg som jag var så klev jag upp. jag trodde att pontus hade tagit våran bil till jobbet imorse, men han hade varit så snäll och lämnat den till mig så nu tänkte jag nog ta mig en sväng. jag tänkte fixa mitt nya pass idag men jag har ändrat den planen till imorgon istället för då kanske jag kan ta mig en tripp på stan också i samma veva. hoppas på finare väder imorgon! :)

nu ska jag klä på mig något häng och släng och åka bort till söråker
och se hur folket har det där. tänkte överaska mormor med någon god bakelse också!

image378
elin och jag för 4 år sedan!  :P

mitt allt

Publicerat: 2007-08-12 Kl: 22:03:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

det är jobbigt! jag kan inte släppa tankarna. det känns som om jag inte umgåts med pontus på flera veckor, fast vi sovit med varandra i helgen, men då har jag varit dötrött och vi har somnat på engång. jag saknar min underbaraste älskling jätte mycket nu! så nu sitter jag och väntar på honom som jag nu har gjort i sisodär 3 timmar efter jobbet. han har varit och spelat match långt bort i skogen och det rycktas i familjen här att han gjort två mål. så nu när han kommer hem ska jag göra en ordentlig myskvällsfika till oss och bjuda på massa pussisar! imorgon tänkte vi ta en ikeatripp och titta på massa möbler igen efter hans träning. han har nu gått över till timrå förra veckan efter många om och men så nu är det fotboll för fulla slanten.. det kommer även bli mycket inlåning dit och utlåning dit osv.. :P

nä, nu ska jag koka te.
jag saknar honom
P


ontus..

roligt blir kul

Publicerat: 2007-08-12 Kl: 18:38:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
efter sisodär 24 timmar är jag nu väldigt trött.
det har faktiskt varit fruktansvärt roligt att jobbat på kortis och nu har jag fått två helgspass till innan skolan sätter igång! känns jätte bra eftersom jag då hinner lära känna alla barnen eftersom de är olika barn på kortis varje vecka/helg! igår gjorde vi en tripp in på drakbåtsfestivalen, vi tvivlade först men gu så kul alla barnen tyckte de var. vi åt på mc donald's och det uppskattades verkligen! nästa helg då jag jobbar får vi se vad det blir. det lutar åt selånger marknad! men det finns vissa hinder som kanske kommer stoppa oss från det. trängseln är inte den roligaste, framförallt inte med när man ska tränga sig fram med rullstolar!

imorgon och på tisdag är jag ledig så imorgon ska jag fixa ett nytt pass för sist jag använde passet då jag och pontus var i turkiet ville dem inte släppa in mig i sverige igen. det ser verkligen inte ut som mig på kortet så jag måste fixa nytt!!! borde egentligen vara som när vi var i tyskland nu i juni, bara visa leg..

 nu ska jag busa med mitt lilla charmtroll till lillebror
sen ska jag ta mig en promenad bort till min älsklingspontus! :) för han har jag verkligen saknat ihelgen!!!

tjoihei!!

nytt jobb

Publicerat: 2007-08-09 Kl: 20:10:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

nu har jag jobbat klart på hagalid för den här veckan.. skulle ha jobbat korthelg, 7-16 både lördag och söndag men jag har bytt bort passet och ska istället jobba på kortids- för barn. (avlastningshem).. jag brukar inte se fram emot att jobba men nu gör jag faktiskt det. det ska bli jätte kul att få jobba med barn i 24 timmar. det kommer bli en omväxling! :) sen återstår det bara två pass på solrosen nästa vecka, sen är jag leeeeeedig :)

idag har vi skrivit papper, så nu är lägenheten är vååår! 60 kvm egen yta!
nu återstår det bara att börja packa alla våra flytta -hemifrån saker och planeraaa allt! :)
imorgon tänkte vi ta en tripp till birsta och titta lite på soffor osv.. det kommer blir kanoners! :)

sovrummet ska vi måla som vi själva vill ha det.. så det ska vi göra jättefint tänkte vi :) sen är allt precis som vi vill ha det! :)

lägenhet

Publicerat: 2007-08-07 Kl: 22:35:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer
idag har jag och pontus varit och kollat på en lägenhet! Efter några månaders spanande så har vi nu funnit den rätta, kände vi båda. det är en stor nyrenoverad 2:a  i ett flerfamiljshus som ligger på östermalm. den är verkligen hur fin som helst!! :) imorgon väntar papper och penna där.. i vårat nya kryp in! när inflyttning sker är inte klart än, men runt den 1 oktober..

jag skulle helst av allt vilja beskriva lägenheten men det ..går inte att beskriva den med ord! :D den måste ses! sååå fin!! nu är det bara att börja tänka på inköpen. allt, allt ska vara perfekt! :)

vi två, du och jag!


041115

7 augusti 2007

Publicerat: 2007-08-07 Kl: 13:49:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

nu har jag äntligen slutat jobbet så nu tänkte jag skynda mig ut i solen och läsa min nya cosmopolitan! sen bär det av mot stan. ska först på en lägenhetvisning sen blir det match på söder. pontus ska spela med ljustorp, mot sidsjö/böle tror jag de var?..  tänkte snart ringa sofia och höra om hon också tänkt kolla på matchen! :) min läktarkompis! tyvärr har issa lämnat oss på läktaren ett tag eftersom emil drabbats av en svår skada i knäet.. så de är syyyyynd. tycker jag!

imorgon jobbar jag kväll på Tallen så då tänkte jag försöka komma iväg på stranden vid elva tiden innan! jag hinner aldrig få någon färg eftersom jag jobbar istorsätt varje dag... men imorgon ska jag påbörja min solbränna!
jobbar den här veckan ut, är ledig fredag.. sen jobbar jag bara strödagar och då tänkte jag försöka placera mitt liv på rätt plats.. igen!

image373

sovmorgon m. sol.

Publicerat: 2007-08-06 Kl: 12:03:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer

jobbat hela helgen!

igår jobbade jag delad tur, hade alltså en två timmars rast mitt på dagen.  min älskling kom och hämtade mig på jobbet och vi åkte in till charm och pontus bjöd på en lunch! :) och rätt vad det var så sa pontus: 
-" visste du att vi har varit tillsammans 1000 dagar idag?" .. de hade jag ingen anning om. jag är dålig på att räkna dagar, men månader räknar jag :) dessa dagar är de bästa dagarna i hela mitt liv kan jag säga. vi har gjort så himla mycket tillsammans! :) jag älskar han sååå mycket! :)

idag har jag äntligen fått sovit ut efter min slitsamma helg på jobbet, dock bara till kvart i tio men bättre det än att behöva kliva upp sex på morgonen. nu hade jag tänkt röra ihop en kaka och sen ska jag och pontus dra oss bort mot havet någonstans när han sluta jobbat. typ smacken eller oxviken är det tänkt. nu måste jag nog sätta igång med bakningen och göra mig klar. tänkte också försöka hinna med att göra en pasta sallad som vi kan äta på stranden till middag.. OCH resekataloger ska med. för vi... ska åka utomlands men vi har inte bestämmt oss vart och när ännu. det är de som återstår att bestämma. en riktig mysipysdag i solen blir det idag!! :)

idag är det exakt en månad kvar tills jag åker utomlands med pontus släkt! :)
de ska bli jättttttttte kul! :)

image372

lurad

Publicerat: 2007-08-03 Kl: 19:11:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
ledig idag, ja de var bara vad jag trodde..
imorse strax efter sju ringde dem ut mig, så då var det bara för dem att komma och hämta mig med timrå kommun bilen och tio minuter senare var jag i fullgång på hagalid. jag fick total panik då dem ringde. tandläkartid, mittnordenjobb(parkeringen) och ja.. fick avboka dem två punkterna helt enkelt. men 184 kronor timmen, tack snälla chefen för kval. övertid! :P därefter har jag hunnit med att kollat på pontus systyers + min systers match på älvvallen.. efter det blev det kalas för pontus mami som fyller år idag. mycket mums! olika pajer och tårta för hela slanten. så nu sitter jag här, PROPPMÄTT! nu ska vi snart rulla neröver till issa och emil och umgås med dem resten av kvällen. både jag och issa börjar sex imorgon så det blir en enkelfredagskväll som vi avrundar vid elva, tolvtiden.

image370
issa och emil deckad i fjällen! :D


pontus och maximilian, mittnorden -06

berg och dal-bana

Publicerat: 2007-08-02 Kl: 16:14:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer
just nu går livet upp och ner.
dagarna går & går och jag får mer och mer ångest!
jag hinner inte med allt jag hade velat gjort i sommar!
jag får ångest och allt skiter sig. men varför?
jo det är jobbet som tar kål på mig. jag orkar ingenting längre.
när tränade jag sist? när var jag på stan sist? när umgicks jag med vänner sist?  ja..
förlåt men tiden bara rinner iväg!
idag lämnade jag in lönerapporten för juli-månad och det visade sig att jag har jobbat 178 timmar den här månaden. men kvalivicerad övertid blir det ju iallafall! så då får jag bju mina kära vänner på en glass någon dag istället.. jag måste försöka komma ikapp med allt.. :P

annars är allt som det ska!
jag har världens underbaraste familj, vänner och pojkvän!
jag har alltså allt man kan önska sig och mycket mer! :)

nu ska jag ta och rycka upp mig och hämta världens bästigaste på jobbet sen blir det utemat med min familj :) typ kina eller så. sen ska jag till en arbetskamrat och hälsa på ett tag och få träffa hennes små charmtroll.

och ihelgen blir det lugna puckar.
jobbar två tolvtimmarpass igen...
tänkte åka på mittnorden och titta på syrrans match imorgon då jag är ledig!

vi ses där, eller på jobbet! :O

image369
RSS 2.0